Föreningsrapport 4/2010

Detta är AUS:s föreningsrapport 4/2010. AUS:s föreningsrapport utkommer på måndagar med två veckors mellanrum under studieterminerna. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post, kan du beställa den i adressen: http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Det är meningen att studentkårens nya hemsidor öppnas före årsskiftet. Är er förenings användarinställningar för ayy.fi i skick?

1. AYY.fi:s föreningsprofiler

AUS:s nya webbplats har konstruerats under sommarens och hösten lopp och nu står arbetet på sin slutraka. De nya hemsidorna ska öppnas före årsskiftet.

Meningen är att AUS:s underföreningar skapar sig profiler på sidorna. På så sätt får Aalto-universitetets studeranden en chans att på ett lätt sätt bekanta sig med alla föreningar som verkar under studentkårens krets.

Studentkårens webbdesigner har skapat färdiga konton åt största delen av föreningarna och de har skickats framåt genom e-post. Ifall er förening ändå inte fått användaruppgifterna för sitt konto, så kan ni kontakta vår sakkunnige Joonas Jylhä (förnamn.efternamn@ayy.fi).

Då vi i fortsättningen väljer mottagare för studentkårens föreningsbidrag, så kommer vi i att ta i beaktande om föreningen har en profil på ayy.fi eller inte.
Den förnyade ayy.fi:s bruksanvisningar finns i adressen: /wp-content/uploads/2010/10/ohjeistus_yhdistystoimi… (på finska)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *