OUTRUN 2011 i Alberga, Esbo 9.4 – 10.4

OutRun är en extreme-terränglöpningstillställning som är menad för alla vänner av motion som är intresserade av idrott. OutRun -tillställningen ordnas under fantastiska omständigheter i Alberga, Esbo. Tävlingsrutten är 7 km lång och erbjuder utmaningar för alla deltagare. Längs banan byggs det hinder som löparna ska klara av. Rutten går i en utmanande och svårframkomlig terräng.

I tillställningen finns tre olika serier. Varje serie har en skild starttid. Serierna varierar i ruttlängden. Företagstart/hobbyserien springs först och sträckan är 7 km lång m.a.o. banan springs runt en gång. I motionsserien springs banan runt två gånger och då blir sträckan 14 km. Tävlingsseriens start är kl. 15.00. I tävlingsserien springs banan i Alberga runt tre gånger, sträckan är 21 km.

Det kommer att finnas rikligt med program vid sidan om löpningen i Alberga idrottspark. På tävlingsområdet hålls instruerade uppvärmningar före starten, samarbetspartnerna har program på sina punkter och stämningen hålls uppe fram till kvällen med musikuppträdanden av kända artister. På tävlingsområdet finns det också restaurangservice och möjlighet att tvätta sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *