Designa pärmen för AUS:s kalender

Aalto-universitetets studentkår ordnar 21.3 –29.4.2011 en designtävling för pärmen på kalendern. AUS:s studentkalender publiceras och delas ut åt alla studentkårens medlemmar på hösten 2011, så

verket av pärmens designer hamnar i händerna på tusentals studerande vid Aalto-universitetet. Designtävlingen är öppen för alla AUS:s medlemmar. Förutom rykte och ära får den som designat den bästa pärmen som pris ett 100 euros presentkort till Stockmann.

Tävlingsarbeten

Pärmen kan vara ritad eller ett foto. Pärmen är färgad (4/4). De obligatoriska elementen i designen är texten ”Kalender 2011 – 2012” och AUS:s logo. AUS:s logo kan fås från vår nätsida.

Varje designer kan delta med max. tre (3) pärmdesign.

Pärmens storlek är 90 x 167 millimeter. Dessutom ska man reservera 10 millimeter från vänstra kanten för wirebindningen och på högra kanten ska man reservera 10 millimeter för vikning.

De tryckfärdiga designerna ska skickas som pdf-filer via e-post senast 29.4.2011 till adressen viestinta@ayy.fi.

Designfilerna bör namnges så att det framgår designens nummer och designerns namn (t.ex. 1_AExempel.pdf). Maximistorleken på filen är 10 Mb.

Upphovsrätten

Upphovsrättsfrågor gällande tävlingen:

  • Designerna behåller upphovsrätten till sin design.
  • Den som gjort vinnardesignen förbinder sig att ge studentkåren fullmakt att använda vinnardesignen i studentkårens kalender och i egna eventuella, icke-kommersiella syften utan en skild ansökan.
  • Fotografen bör ha rätten till fotot och att publicera det. Fotografen ansvarar för att personerna som eventuellt syns på fotot eller andra rättsinnehavare har gett godkännande för att publicera fotot. Studentkåren frågar inte lov skilt och eventuella klagomål är på designerns ansvar.
  • Arrangörerna har rätt att publicera den vinnande designen i samband med publiceringen av resultaten och annan informationsgivning om tävlingen samt på sin webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *