Föreningsrapport 4/2011

Trevlig början på hösten! Detta är AUS:s föreningsrapport 4/2011. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

I FÖRENINGSRAPPORTEN DENNA VECKA:

  1. Campusfesten 19.–20.9
  2. Nya parkeringsplatser för föreningar att hyra i Teknologbyn
  3. Påminnelse om praxis för föreningar-listan

1. CAMPUSFESTEN 19.–20.9

AUS:s Campusfest (Kampuskarkelot) kommer igen! Campusfesten är ett två dagar långt expo-liknande och informellt evenemang för alla aaltoiter och speciellt för föreningar som fungerar under AUS. Evenemanget erbjuder föreningar en möjlighet att presentera sin verksamhet för aaltoiter, rekrytera nya medlemmar och påbörja samarbete med andra föreningar. I år ordnas evenemanget 19.–20.9 i Otnäs och 20.9 i Tölö. Tilläggsinformation och anmälning kommer senare.

2. NYA PARKERINGSPLATSER FÖR FÖRENINGAR ATT HYRA I TEKNOLOGBYN

AUS låter i september-oktober 2011 bygga cirka 12 nya grusbelagda parkeringsrutor i Teknologbyn. Parkeringsplatser kring Bistervägen 5 och 7 erbjuds i första hand åt föreningar i AUS:s föreningsregister för att hyra. Hyran för en parkeringsplats är 7 eur/mån.

Parkeringsplatserna delas ut på basis av ansökan efter behovsprövad ordning. Ansökningarna bör skickas senast tisdagen 13.9.2011 via e-post till adressen jarjestoasiat@ayy.fi med rubriken ”Föreningarnas parkeringsplatsansökan”. Noggrannare information om parkeringsplatsernas läge och hur man ansöker dem finns på adressen /yhdistysautopaikat.

Tilläggsinformation gällande ansökan och parkeringsplatserna: Kalle-Heikki Koskinen, kalle-heikki.koskinen@ayy.fi, 050 520 9416

3. PÅMINNELSE OM PRAXIS FÖR FÖRENINGAR-LISTAN

På våren 2011 ändrade praxis för yhdistykset@list.ayy.fi. Förr har man kunnat skicka in annonser eller meddelande gällande nästan vad som helst helt fritt.

På basis av responsen och vårt gottfinnande beslöt vi att ändra listan till dess nuvarande form där man bara en gång i veckan skickar ett föreningsrapport till listan samt oerhört brådskande meddelanden som vi anser vara oerhört viktiga. Föreningsrapporten som skickas till listan är på finska och den kan också läsas på AYY.fi. På AUS hemsidor finns föreningsrapporten även på engelska och svenska.

För att du ska få ditt meddelande med i föreningsrapporten skicka det via e-post till adressen joonas.jylha@ayy.fi. Föreningsrapporten skickas till översättarna på onsdagen så rapportens DL är alltid onsdag kl. 10.00. Vi hoppas att ni aktivt skickar in uppgifter om era evenemang, förfrågningar m.m. för att publiceras i föreningsrapporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *