Föreningsrapport 6/2011

Detta är AUS:s föreningsrapport 6/2011. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

I FÖRENINGSRAPPORTEN DENNA VECKA

  1. AUS:s campusfest 19–20.9 kl 10-14
  2. Veckans tips: Nytt verktyg för att komma överens om mötestider

1. AUS:S CAMPUSFEST I OTNÄS OCH TÖLÖ 19.-20.9. kl 10-14

AUS:s campusfest (kampuskarkelot) kommer igen! Campusfesten är ett två dagar långt och expoliknande evenemang för alla aaltoiter och speciellt föreningar verksamma inom AUS. Evenemanget erbjuder föreningar en möjlighet att presentera sin verksamhet för aaltoiter, rekrytera nya medlemmar och påbörja samarbete med andra föreningar. I år ordnas evenemanget i Otnäs 19–20.9. och i Tölö 20.9. (i huvudbyggnaderna) kl 10-14.

Föreningar kan, om de så vill, ha sina stånd till exempel i Otnäs båda dagarna och den ena dagen i Tölö. Man kan också vara en dag på vartdera stället eller bara en dag på ettdera stället, som det passar er bäst.

Ståndet kan även vara vad som helst för verksamhet som er förening håller på med allt från ett tyst stånd till en elefant eller från en soffgrupp till en hoppborg – utöver utrymmenas storlek är det bara din fantasi som utgör gränsen. Syftet är att presentera er förenings verksamhet på ett personligt sätt. Ni får själv bestämma hur! Meddela emellertid oss om era behov av utrymmen så att vi kan reservera en för er passlig plats. Fundera också på om det finns en annan förening inom AUS med vilken ni kunde samarbeta föra att kunna skapa ett ännu större spektakel. Evenemangsbesökarna får rösta på campusfestens bästa stånd som prisbelönas med en valbar, gratis AUS:s utrymmesanvändningstur!

Anmäl er till evenemanget med följande blankett https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kampuskarkelot/ senast 14.9.

2. VECKANS TIPS: NYtt VERKTYG FÖR ATT KOMMA ÖVERENS OM MÖTESTIDER

Nu finns det en ny tjänst för föreningar och organisationer för att komma överens om mötestider. I ZapMeet-tjänsten ingår förutom en nätapplikation också textmeddelanden. Tjänsten är gratis för föreningar och organisationer, och du kan bekanta dig med den på adressen http://www.zapmeet.net.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *