Föreningsrapport 8/2011

Detta är AUS:s föreningsrapport 8/2011. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset.

Kom ihåg att delta i campusfesten på måndag och tisdag 19 och 20 september!

I FÖRENINGSRAPPORTEN DENNA VECKA

  1. Föreningar till Otatarhakörningen 30.9 kl. 14-17
  2. Aalto University Shop öppnas på tisdag 20.9
  3. Kom med i Teekkaritennis´ Davis Cup-hejarklack
  4. Delta i Valkee-user testing i Otnäs
  5. Sök med i SELL 2012-arbetsgruppen

1. FÖRENINGAR TILL OTATARHAKÖRNINGN 30.9 KL. 14-17

Bästa föreningar, ni är mycket välkomna till Otatarhakörningen och hålla ett stånd där man fritt kan umgås med varandra eller ordna något roligt program när Alvarsplatsen fylls med tävlingsyra 30.9. kl.14-17.

Ifall ni blev intresserade och vill komma på plats och underhålla tävlingsfolk och åskådare skicka e-post till adressen outi.ponni@ayy.fi senast 29.9, så berättar vi om en bra plats där ni kan hålla ert stånd.

2. AALTO UNIVERSITY SHOP ÖPPNAS PÅ TISDAG 20.9

I aulan av TH:s gamla huvudbyggnad (Otsvängen 1, högra sidan av Alvarsplatsen) har det byggts en ny Aalto University Shop, där man säljer Aalto-universitetets varumärkesprodukter. Affären som ägs av studentkåren öppnar sina dörrar på tisdag 20.9 och är öppen på vardagar kl. 11-13. Välkommen och shoppa!

3. KOM MED I TEEKARITENNIS´ DAVIS CUP-HEJARKLACK

Kom med i Teekkaritennis´ Davis Cup-hejarklack till landskampen mellan Finland och Polen på Barona Arena 16–18.9! De som är med i hejarklacken får gratisbiljetter (fre.-sön.) till DAVIS CUP och en möjlighet att träffa spelarna i det finska laget personligen! Alla studerande är välkomna.

Anmälningar ända in i sista stunden: puheenjohtaja@tete.fi /Anu Henttonen 041 547 7333. Ange ditt namn, din e-postadress och berätta vilken dag (fre.-sön.) du preliminärt kan komma på plats. Anmälningen förbinder dig inte till någonting: Du kan komma och stanna ett par timmar eller njuta av gratis tennis hela veckoslutet!

Tilläggsinformation hittar du på adressen http://www.tete.fi/cms/.

4. DELTA I VALKEE-USER TESTING I OTNÄS

Valkee söker testpersoner för ljuslurar i Otnäs i höst. I det två veckor långa testperiod ingår två check-up-besök i Otnäs. Bland alla deltagare lottas det ut 5 stycken Valkee ljuslurar.

5. SÖK MED I SELL 2012-ARBETSGRUPPEN

Det traditionella SELL Student Games- evenemanget kommer att vara ett av de största och mest internationella studentmotionsevenemangen vad gäller antalet deltagare i Finland år 2012. Tävlingarna ordnas i Otnäs, Esbo, 17.-20.5.2012 och som tävlingsvärdar fungerar Aalto-universitetets idrottsförening och Aalto-universitetets studentkår.

Till arbetsgruppen söks 8 personer vilka alla kommer att ansvara för förverkligandet av sitt ansvarsområde. Arbetet är ansvarsfullt men samtidigt avslappnat och självständigt. Arbetsgruppen kommer att fungera under ledning av tävlingarnas generalsekreterare. Till deras team kommer det att rekryteras massor med hjälpsamma händer senare på hösten och nästa vår. Sammanlagt kommer det att finnas ca 250 frivilliga i olika uppdrag.

Läs mera på AYY.fi på adressen /blog/2011/09/12/hae-sell2012-%E2%80%93tyoryhmaan/

VILL DU FÅ DIN NYHET I DENNA RAPPORT?

Skicka din korta text senast på onsdag kl. 10.00 till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Nyheterna skickas till översättarna så du kan skicka din text som enspråkig. I slutändan är det AUS:s organisations- och föreningssakkunnig Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, tel: 050 520 9442) som är ansvarig för innehållet i föreningsrapporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *