Föreningsrapport 14/2011

Detta är AUS:s föreningsrapport 14/2011. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Instruktioner för hur man använder föreningsrapporten finns i slutet av denna rapport.

Bara 41 dagar kvar till AUS:s föreningsskolning!

I FÖRENINGSRAPPORTEN DENNA VECKA

  1. AUS:s rekryteringssidor har öppnats
  2. Glöm inte att använda din röst i fullmäktigevalet
  3. Förhandsreservation av de engångshyrbara utrymmena kommer igen!
  4. Teknologtraditionsveckan 29.10. – 5.11.

1. AUS:S REKRYTERINGSSIDOR HAR ÖPPNATS

Det här är din möjlighet! Ta tag i den och hoppa på AUS:s hållplats!

Kom och lär dig om studentkåren, livet och världen, och upplev ditt livs år! Ansökning till AUS:s styrelse, sektioner och kommittéer är nu öppnad. Påverka studieärenden, motion, kultur, boende eller kommunikation? Det finns mycket att göra på många olika håll!

AUS behöver sina görare, är du en av dem? Varje aktiv studentkårsmedlem, studerande dvs. du, kan med ditt bidrag göra din studentkår till en för dig och framförallt för ditt samfund viktig, nödvändig, passande, intressant och pålitlig intressebevakare, tjänsteleverantör och samfund. Det finns många olika sätt att påverka och delta, välj det som passar dig bäst!

Läs mera på adressen ayy.fi/stop

2. GLÖM INTE ATT ANVÄNDA DIN RÖST I FULLMÄKTIGEVALET

AUS:s fullmäktigeval pågår som bäst. Du kan själv bestämma om du röstar elektroniskt senast 1.11 kl. 23.59 på adressen ayy.fi/vaalit eller traditionellt i urnval på onsdagen 2.11. kl. 10.00 -16.00. Märk väl att din urnvalsröstningsplats har bestämts på förhand. Uppgiften om var din urnvalsröstningsplats är får du från e-posten som skickats åt dig. Om du vill byta ditt röstningsställe ta kontakt med valkoordinator Sonja Virta (sonja.virta@ayy.fi, 050 520 9421). Röstningsställena hittar du på adressen /vaalit/valjare/.

Vet du inte ännu vem du ska rösta på? Hitta en kandidat med hjälp av FSF:s valmaskin på adressen http://www.edustajistovaalit.fi/.

3. FÖRHANDSRESERVATION AV DE ENGÅNGSHYRBARA UTRYMMENA KOMMER IGEN

AUS:s engångshyrbara utrymmen och paketbil kan förhandsreserveras av föreningarna för nästa vår och sommaren (den s.k. lokalhamstringen, fi. tilakähmyt) i november-december. AUS har engångshyrbara bastu- och mötesutrymmen som föreningarna kan förhandsreservera. Tilläggsinformation om utrymmena finns på adressen /sv/medlemmar/uthyrning-av-lokaler/.

DL för reservationerna är 11.12 och det slutgiltiga lokalhamstringstillfället hålls 14.12. Det kommer att komma mera information om lokalhamstringen närmare själva tillfället.

4. TEKNOLOGTRADITIONSVECKAN 29.10. – 5.11.

Teknologtraditionsveckan firas 29.10. – 5.11.2011. Under veckan presenteras teknologkultur på så många olika sätt som möjligt för så många som möjligt. Studentkårens Teknologsektion ansvarar för evenemangets arrangemang. Tilläggsinformation om evenemangen och organisatörerna kan du läsa på adressen http://teekkarikulttuuri.ayy.fi/teekkariperinneviikko/.

VILL DU FÅ DIN NYHET I DENNA RAPPORT?

Skicka din korta text senast på onsdag kl. 10.00 till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Nyheterna skickas till översättarna så du kan skicka din text som enspråkig. I slutändan är det AUS:s organisations- och föreningssakkunnig Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, tel: 050 520 9442) som redigerar innehållet i föreningsrapporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *