Föreningsrapport 15/2011

Detta är AUS:s föreningsrapport 15/2011. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Instruktioner för hur man använder föreningsrapporten finns i slutet av denna rapport.

Bara 34 dagar kvar till AUS:s föreningsskolning! Nu är det dags att anmäla sig på adressen https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-8-12-2011/.

I FÖRENINGSRAPPORTEN DENNA VECKA

  1. Anmäl dig till föreningsskolningen – NU!
  2. AUS:s internationella vecka börja på måndag
  3. Next Stop AYY – rekryteringskväll för alla intresserade
  4. Teknologsillisen avslutar teknologtraditionsveckan på lördag

1. ANMÄL DIG TILL FÖRENINGSSKOLNINGEN – NU!

AUS:s föreningsskoning som ordnas 8 december närmar sig med fart och nu är det dags att anmäla sig till skolningen som är mer omfattande och mångsidigare än tidigare års skolningar.  Oavsett om du är intresserad av föreningens stadgar, arkivering, kommunikation, skötseln av ekonomi eller till exempel mötesteknik, finns det säkert någonting intressant att lyssna på på skolningen.

Det är oerhört viktigt att föreningarnas gamla aktörer rekommenderar föreningsskolningen till de nya aktörerna som valts eller kommer att väljas på höstmöten. För dem ger föreningsskolningen en naturlig start på föreningsverksamheten!

Anmäl dig på adressen https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-8-12-2011/. Tyvärr finns blanketten endast på finska men de som använder något annat språk kan anmäla sig per e-post till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Om det kommer många som använder något annat språk än finska kommer vi att ordna även engelskspråkig skolning på skolningen.

2. AUS:S INTERNATIONELLA VECKA BÖRJA PÅ MÅNDAG

AUS:s Internationella Vecka kommer. Kom med på Ayydventures -äventyret, framför allt till resans Ändstation Design Factory på lördagen 12.11! Berlin, Bali, Shanghai… Tänk på alla de platser dit du alltid har velat resa. Vi för dig dit på sex dagar!

Tilläggsinformation om evenemang under den internationella veckan hittar du på Facebook på adressen http://www.facebook.com/event.php?eid=128452667258593.

3. NEXT STOP AYY – REKRYTERINGSKVÄLL FÖR ALLA INTRESSERADE

Är du intresserad av frivilligt arbete i studentkåren? AUS:s rekryteringskampanj Next Stop AYY söker nya, energiska, frivilliga aktörer till över 150 intressanta öppna platser. Har du redan bekantat dig med de öppna platserna på adressen www.ayy.fi/rekry och hittat aktiviteter som passar dig?

Om du inte ännu har hittat kan du också komma med på rekryteringskvällen onsdagen 9.11 på Design Factorys stage. På plats finns aktörer från år 2010 som berättar om sitt volontärår. Kom på plats för att planera och hitta din plats i studentkåren!

4. TEKNOLOGSILLISEN AVSLUTAR TEKNOLOGTRADITIONSVECKAN PÅ LÖRDAG

Dagen efter Teknologtraditionsfesten ordnas det traditionsenligt en sillfrukost i karnevalanda i Servin mökkis bekanta miljö. Gräv alltså upp dig från sängbotten, gräv fram en dräkt som tål festas från garderoben och släpa dig till Smökki efter den tunga natten.

Feststämningen hittar du garanterat på plats såsom också läcker sillismat, roliga aktiviteter och en överväldigande överraskningsuppträdare. Det kommer att vara en fantastisk fest och en skakande show – detta är det inte lönt att missa!

Tilläggsinformation finns på teknolotraditionsveckans hemsidor på adressen http://teekkarikulttuuri.ayy.fi/teekkariperinneviikko/

VILL DU FÅ DIN NYHET I DENNA RAPPORT?

Skicka din korta text senast på onsdag kl. 10.00 till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Nyheterna skickas till översättarna så du kan skicka din text som enspråkig. I slutändan är det AUS:s organisations- och föreningssakkunnig Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, tel: 050 520 9442) som redigerar innehållet i föreningsrapporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *