Ansökan till studentrepresentant i kampus Sounding Board

Aalto-universitetets studentkår har på den 17.11.2011 bestämt att öppna ansökningen till Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant i Aalto-universitetets Sounding Board arbetsgrupp gällande kampusprojektet för åren 2012-13. Ansökningen är öppen för alla Aalto-universitetets studerande.

Ansökningen öppnas den 17.11.2011 kl. 16.00 och upphör den 24.11.2011 kl. 16.00, då ansökningarna måste vara inlämnade. Ansökningen sker elektroniskt i adressen https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/soundingboard/. Regelverket angående sökandet finns på Aalto-universitetets studentkårs rekryteringssidor för de frivilliga posterna i adressen /sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder/.

Aalto-universitetets studentkårs styrelse väljer administrationens studeranderepresentanter i sitt möte den 30.11.2011.

Sounding Board

Aalto Sounding Board (ASB) arbetar som en representativ grupp för universitetssamhälle inom campus projekt. Dess funktion är att framföra campus användarnas åsikt till processen. Medlemmarna av ASB antas att fungera som en kontakt mellan campusprojekt och sin egen referensgrupp. En representant från varje högskola vid Aalto-universitetet sökes till gruppen, dvs. utvalda medlemmar hoppas att ha bra kontakter med sina högskolors studerande. För att ASB har sakkunnig roll, all erfarenhet om likadana projekt eller annan relevant kompetens ska ses som förmån i ansökningsprocess.

Studentrepresentanter söks till en tvåårig mandatperiod. Hälften av medlemmarna byts efter första året enligt lottdrag.

Ytterligare information:

Janne Peltola

sakkunnig, högskolepolitik

janne.peltola@ayy.fi, +358 50 520 9438

 

Arjo Laukia

styrelsemedlem, högskolepolitik och Aalto-universitetet

arjo.laukia@ayy.fi, +358 50 520 9438

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *