Föreningsrapport 5/2012

Detta är AUS:s föreningsrapport 5/2012. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Ännu 13 dagar tills verksamhetsbidrag kan ansökas. Friska redan nu upp din förenings minne och läs igenom ayy.fi:s sida Stipendier för föreningar. En uppdaterad poängsättningsmodell för ansökning av verksamhetsbidrag publiceras inom kort och om det meddelas i kommande föreningsrapporter.

  1. AUS:s verksamhetsbidrag 2012
  2. Gravitaatio kommer igen!
  3. Du har väl redan anmält dig till SELL 2012-tävlingarna?

1. AUS:S VERKSAMHETSBIDRAG 2012

AUS:s verksamhetsbidrag ansöks år 2012, såsom de tidigare åren, på våren. Det lönar sig att i kalendern skriva in datumen torsdag 1.3 då söksystemet öppnas och söndag 1.4 då det stängs. Läs redan färdigt Stipendier för föreningar på ayy.fi så att du hänger med i hurdana plikter föreningar har för att få verksamhetsbidrag. Poängsättningsmodellen som finns på sidan kommer kanske att ändras under denna månad. De engelska och svenska översättningarna av poängsättningsmodellen kommer i slutet av februari.

2. GRAVITAATIO KOMMER IGEN!

Gravitaatio kommer igen som sitt härliga jag på fastlagstisdagen 21.2! Det är frågan om den största tvärvetenskapliga festen i början av året och den kommer att vara majestätiskt! Gravitaatio som ordnas i The Circus fungerar som officiell efterfest till fastlagsfesten i Ulrikasborg. För musiken ansvarar de svindlande herrarna Jare & VilleGalle, Haloo Helsinki! och självklart en DJ som håller dansgolvet fullt. Kom alltså och värm dig efter stojandet i pulkabacken följd av en glad stämning!

Läs mera på adressen: /sv/blog/events/gravitaatio-2012-2/

3. DU HAR VÄL REDAN ANMÄLT DIG TILL SELL 2012-TÄVLINGARNA?

Du har väl märkt att SELL-tävlingarna 2012 ordnas i Otnäs? Som tävlingarnas huvudarrangörer fungerar Aalto-universitetets studentkår (AUS) och Aalto-universitetets idrottsförening rf. Eftersom det är frågan om hemmatävling försöker vi få ihop ett så stort lag som möjligt för att representera vårt eget universitet. Vi saknar flera deltagare speciellt från Kauppis och Taiken. Meddela vidare till medlemmarna så vi får till stånd en fantastisk tävling!

Om SELL-tävlingarna inte är ett bekant koncept för dig läs ett kort informationsinslag på SELL:s hemsidor http://sell2012.fi/sell-student-games-2/?lang=sv.

Ett tre dagars deltagande i tävlingarna kostar efter UniSports stöd 40 €, inklusive måltiderna och HRT:s biljett, för studerande vid Aalto-universitetet. Samla ihop ett lag från er förening eller delta i tävlingen som individ och njut av tävlingsstämningen! Anmälning till tävlingarna går behändigt direkt på adressen https://lomake.ayy.fi/liikunta/registration_sell2012/. Deadline för anmälning för 40€ är 20.3 och anmälan är bindande. Man kan även anmäla sig efter 20.3 men till ett dyrare pris.

Tilläggsinformation om deltagandet och Aalto-universitetets eget lag får du direkt från motionssakkunnig Heidi Heiskanen, heidi.heiskanen@ayy.fi.

VILL DU FÅ DIN NYHET I DENNA RAPPORT?

Skicka din korta text senast på onsdag kl. 10.00 till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Nyheterna skickas till översättarna så du kan skicka din text som enspråkig. I slutändan är det AUS:s organisations- och föreningssakkunnig Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, tel. 050 520 9442) som redigerar innehållet i föreningsrapporten.