Studerande – delta nu i utvecklingen av tjänsterna i Noppa

Vi har för avsikt att utveckla tjänsterna i studentportalen Noppa. Syftet med denna enkät är att kartlägga studerandenas åsikter om vilka av tjänsterna i Noppa som är de väsentligaste med tanke på de egna studierna. I enkäten finns även frågor till stöd för det utvecklingsarbete som pågår när det gäller att använda tjänsterna i Noppa via mobila apparater. Resultatet från enkäten används för att dra upp riktlinjer för utvecklingen av Noppa samt planera enskilda tjänster. Resultaten bearbetas även via intervjuer. I slutet av enkäten kan du uppge om du är intresserad av att delta i intervjuerna och anmäla dig som testanvändare för utvärdering av de nya tjänsterna.

Det tar ungefär femton minuter att svara på enkäten. Alla svar är anonyma och behandlas konfidentiellt. Enkäten pågår 12-25.3.2012. Enkätdeltagarna deltar i utlottningen av en femton biobiljetter.

Delta i enkäten på följande länk: https://www.webropolsurveys.com/S/FBA597BAF1F875AD.par.

I ett senare skede utförs även en enkät bland lärarna och personalen i syfte att kartlägga tjänsterna i Noppa ur personalens perspektiv.

Underhålls- och utvecklingsteamet för Noppa

Närmare upplysningar om enkäten fås av:
Piia Leppänen
Applikationsplanerare
Studerandeservice
Datasystemen för studieadministrationen
piia.leppanen@aalto.fi