Nyckeltrafiken till AUS:s bostadsmål i Helsingfors sköts från Tölö

Hämtning och återlämning av nycklar till Aalto-universitetets studentkårs alla bostadsmål som finns i Helsingfors har förflyttats till servicepunkten i Tölö (Runebergsgatan 14-16). Servicepunkten i Tölö är öppen mån.-tors. kl. 10:30 – 14:30.

Nycklarna kan återlämnas direkt till servicepunkten eller när den är stängd till vaktmästaren i handelshögskolans infodesk. Om nycklarna återlämnas till vaktmästaren bör nycklarna läggas i ett slutet kuvert och in i det bifogas eget namn och exakt uppgift om till vilken bostad nycklarna hör. Brevet adresseras till AUS:s servicepunkt i Tölö. Nycklarna bör alltid återlämnas senast kl. 12:00 dagen efter att hyreskontraktet har upphört.

Hämtning av nycklar sker från servicepunkten när den är öppen. Med behöver du ett identitetsbevis och det undertecknade hyreskontraktet. Om hyreskontraktet börjar eller upphör på en fredag bör man skilt komma överens på förhand med AUS:s bostadskontor om hämtning eller återlämning av nycklar.

Det mest rekommendabla sättet att byta nycklarna är att göra det direkt med den förra hyresgästen. Instruktionerna och de blanketter som behövs i utbyte av nycklar med den förra hyresgästen får du från AUS:s bostadskontor (kontaktuppgifter).

Nyckeltrafiken från alla bostadsmål i Esbo (Otnäs och Alberga) sköts som förr via AUS:s bostadskontor (Otsvängen 11).

Observera: Hyreskontrakten kan i fortsättningen upprättas på distans (se mera här).

Kontaktuppgifter till servicepunkten i Tölö.

Tilläggsinformation:
Boendesakkunnig Jaakko Koivula (fornamn.efternamn@ayy.fi, tel. 055 520 9444)