Utlysning av uppgift som Handelshögskolans administrations studeranderepresentant

Aalto-universitetets studentkår har på den 24.8.2012 bestämt att öppna ansökningen till Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant i Aalto-universitetets förvaltningsorgan och arbetsgrupper för året 2012. Ansökningen är öppen för Handelshögskolans studerande.

Ansökan gäller de följande förvaltningsorgan:

  • Undervisningens kvalitetskommitté vid handelshögskolan (1)

Ansökningen öppnas den 24.8.2012 kl. 16.00 och upphör den 04.09.2012 kl. 12.00, då ansökningarna måste vara inlämnade. Ansökningen sker via e-mail (lotta.aarikka@ayy.fi). De regelverket angående sökandet finns på Aalto-universitetets studentkårs rekryteringssidor för de frivilliga posterna i adressen /sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder/.

Informationen om de ansökandes namn överlåts till Aalto-universitetets studentkårs särställda föreningars förfogande. Informationen används som en lista rekommendationer i valet av studerandemedlemmar till administrationen av högskolan som föreningarna representerar.

Studentkåren önskar att sökandet väcker intresse bland så väl internationella examensstuderanden som representanter och bland de båda könen. Förvaltningsorganens arbetsspråk är finska, om det i beskrivningen av organet inte nämns annat.

Studentkåren ordnar utbildning åt de valda på en tid som bekräftas senare.

Aalto-universitetets studentkårs styrelse väljer administrationens studeranderepresentanter i sitt möte den 5.9.2012.

Otnäs 24.8.2012

 

Lotta Aarikka

sakkunnig, intressebevakning

 

Ytterligare information:

/sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder

 

Lotta Aarikka

sakkunnig, intressebevakning

lotta.aarikka@ayy.fi, +358 50 520 9445

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *