Kom ihåg att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade i Campus-systemet!

AUS använder kontaktuppgifter som finns i bostadssökningssystemet Campus för att göra en bostadserbjudande eller för att informera hyresgästerna. Se alltså till att dina kontaktuppgifter alltid är uppdaterade i Campus-systemet! Till exempel skickas bostadserbjudanden alltid till e-postadressen som finns i Campus-systemet. Om kontaktuppgifterna inte är uppdaterade kan det hända att sökanden helt missar ett trevlig bostadserbjudande.

Om sökanden inte reagerar på ett bostadserbjudande och det föråldras erbjuds bostaden till följande sökande i kön enligt normala regler. Därför ska du även meddela i Campus-systemet om du av någon orsak inte kan läsa din e-post under en viss period. AUS tar i beaktande de inmatade situationerna i Campus-systemet när den gör bostadserbjudanden.

Att uppdatera kontaktuppgifter och att meddela när e-postmeddelanden inte kan läsas är på sökandens ansvar.  Om man hinner erbjuda bostaden till följande sökande på grund av att erbjudandet har föråldrats kan AUS inte mera göra någonting åt saken och man kan inte nödvändigtvis ordna en annan bostad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *