Utlysning av uppgift som administrations studeranderepresentant

Aalto-universitetets studentkår har på den 4.10.2012 bestämt att öppna ansökningen till Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant. Ansökningen är öppen för Högskolan för konstindustri och Högskolan för ingenjörsvetenskapers studerande.

Ansökan gäller de följande förvaltningsorgan:

  • Akademisk kommitté för konstindustri (1+1)
  • Undervisningens kvalitetskommittén vid Högskolan för ingenjörvetenskap (2+4)

Ansökningen öppnas den 4.10.2012 och upphör den 12.10.2012 kl. 16.00, då ansökningarna måste vara inlämnade. Ansökningen sker via formen https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dF9sOEVPWjFoSTZJQk5yV1lURUZUSUE6MA . De regelverket angående sökandet finns på Aalto-universitetets studentkårs rekryteringssidor för de frivilliga posterna i adressen /sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder/.

Informationen om de ansökandes namn överlåts till Aalto-universitetets studentkårs särställda föreningars förfogande. Informationen används som en lista rekommendationer i valet av studerandemedlemmar till administrationen av högskolan som föreningarna representerar.

Studentkåren önskar att sökandet väcker intresse bland så väl internationella examensstuderanden som representanter och bland de båda könen. Förvaltningsorganens arbetsspråk är finska, om det i beskrivningen av organet inte nämns annat.

Aalto-universitetets studentkårs styrelse väljer administrationens studeranderepresentanter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *