Föreningsrapport 22/2012

Detta är AUS:s föreningsrapport 22/2012. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Föreningsskolningarna ordnas på Design Factory på tisdagen 4.12 från och med kl. 17.00. Anmälningen öppnas snart, skriv upp datumet i kalendern redan! I denna veckas föreningsrapport tas det bland annat upp förhandsbiljettförsäljning till Polin Appro, kandiskumpa och den internationella veckan.

  1. Förhandsbiljettförsäljning till Polin Appro
  2. AUS:s internationella vecka 12.-17.11.2012
  3. Aalto Cocktails Infokväll
  4. Kandiskumpa i restaurang kämp 25.10

1. FÖRHANDSBILJETTFÖRSÄLJNING TILL POLIN APPRO

På tisdagen 6.11 under Teekkarius140-jubileumsveckan exploderar det i den östra hamnstaden när Isännistös och Emännistös garantisäkra festkvalitet garanteras av den första teknologdrivna appron. Meningen är att gå runt i Helsingfors, i närheten av gamla Poli, i utmärkta barer i den historiska teknologandans fotspår. Deltagarens målsättning är att samla ihop dryckesstämplar från barer som man besökt under kvällen. Den slutgiltiga prestationsnivån bestäms enligt summan av samlade stämplar. I appro finns det tre nivåer; Snaps, Stop och Fat.

Starten sker från LeBonk (Georgsgatan 24, Helsingfors) vid tidpunkten som står på biljetten. Efterfesten börjar kl. 21 på Fredas Tivoli (Fredriksgatan 51, Helsingfors), där bl.a. ManMan är med i midnattsshowen.

Biljettpaketens förhandsförsäljning för föreningar sker 16.10 -17.10 genom blanketten https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appron-ennakkolipunmyynti/

  • Biljetterna
  • 8 € på förhand
  • 5 € vid dörren, Obs! Berättigar endast till inträdet till Fredas Tivoli!
  • Garderoben ingår inte i biljetterna

Biljetter kan köpas i Alvars aula från och med 22.10

22.–26.10 och 29.10 – 2.11 och 5.- 6.11 kl. 10–14

www.teekkarius140.fi

Evenemanget är öppet för alla som är intresserade av teknologfester, K18.

2. AUS:S INTERNATIONELLA VECKA 12-17.11.2012

Världen kommer till dig, ta emot den.

Att bli mer internationell innebär oväntade vänner, överraskande upplevelser, pirrande roliga stunder och å andra sidan också att vidga sig, bli mer medveten och ansvar. Under den internationella veckan tar Mosaic dig med till insiktsfulla tankar med Erkki Tuomioja och Tarja Cronberg, till nya bekantskaper och språk i Café Lingua, till en värld av spännande ceremonier och experiment i Ayydventures, till intim medvetenhet i Global Lives-presentation och vem vet vart annanstans!

Tilläggsinformation hittar du på adressen http://internationalweek.ayy.fi eller Mosaics facebook-sida https://www.facebook.com/pages/Mosaic/339791316059416.

3. AALTO COCKTAILS INFOKVÄLL

Vill du delta i Aaltos kanske stiligaste klubbs, Aalto Cocktails verksamhet?

Aalto Cocktail arrangerar en infokväll i KY:s bastu (KY-husets 3:e vån.) på torsdagen 18.10 kl. 20. Alla aaltostuderande är välkomna!

Vi berättar om vår verksamhet och hur man kan delta i den. Vägen till bakom bardisken börjar redan samma kväll; styrelsen lär alla intresserade hur man gör drinkar i praktiken!  Tidigare erfarenhet av att laga cocktails eller drinkar behövs inte.

4. KANDISKUMPA I RESTAURANG KÄMP 25.10

Inbjudan till nyexaminerade kandin: på torsdagen 25.10.2012 kl. 17 kandiskumpa i restaurang Kämp.

Grattis till kandidatexamen! Det är en viktig milstolpe mot magisterskap och arbetslivet. Vi på Aalto-universitetets alumnirelationer är stolta över din prestation och bjuder in dig att fira med skumpa. Vi bjuder.

Kom och höj en skål med oss! Tillställningen är gratis men kräver anmälning eftersom det finns begränsat antal platser. Anmäl dig senast 22.10 på adressen https://alumninet.aalto.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=216

VILL DU FÅ DIN NYHET I DENNA RAPPORT?

Skicka din korta text senast på onsdag kl. 10.00 till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Nyheterna skickas till översättarna så du kan skicka din text som enspråkig. I slutändan är det AUS:s förenings- och kommunikationssakkunnig Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, tel. 050 520 9442) som redigerar innehållet i föreningsrapporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *