Föreslå årets gärning för inlärningsfrämjande

Aalto-universitetets studentkår vill stöda arbetet som görs för att främja inlärning på Aalto-universitetets alla nivåer. Priset för årets gärning för inlärningsfrämjande delas ut på AUS:s årsfest 2.2.2013.

Varje aaltoit från studerande till rektor har möjlighet att påverka sin egen och andras inlärning. Vilken gärning har mest främjat just din inlärning under år 2012?

Aalto-universitetets studentkår väljer årets gärning eller gärningar för inlärningsfrämjande på basis av studerandenas förslag. Förslagen till prismottagare samlas in på adressen https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/ehdota-vuoden-2012-oppimisen-edistamistekoa-nominate-the-learning-promotion-deed-of-the-year-2012-foresla-arets-garning-for-inlarningsframjande-i-aret-2012/ . Man kan föreslå en gärning som vilken aaltoit som helst har gjort som på ett eller annat sätt har främjat aaltoiternas inlärning.

Gå alltså till adressen https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/ehdota-vuoden-2012-oppimisen-edistamistekoa-nominate-the-learning-promotion-deed-of-the-year-2012-foresla-arets-garning-for-inlarningsframjande-i-aret-2012/ och dra ditt strå till stacken för inlärningsutvecklingen i Aalto! Blanketten är öppen 21.12.2012 – 13.1.2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *