Motionera tillsammans – sök till kamratinstruktör för att röra på dig och andra

AUS, UniSport och SHVS erbjuder dig chansen att få nya typer av studentupplevelser. I månadsskiftet februari-mars börjar det en grupp i Otnäs vars målsättning är att aktivera till rörelse de studerande som upplever att motionera ensam är utmanande eller som inte får den sociala kontakten som de önskar sig via sin nuvarande hobbyn. Kursens tyngdpunkt är i uppkomsten och förstärkandet av sociala kontakter vid sidan av rolig motion. Nu söker vi 4-6 kamratinstruktioner för denna grupp bland Aalto-universitetets studerande.

Kamratinstruktören sammanträder en gång i veckan med sin grupp för att test på roliga nya eller redan lite mer bekanta grenar. Kamratinstruktören behöver inte ha erfarenhet av att vara idrottsinstruktör utan iver att lära sig nya saker och för grupphandledning räcker. Kamratinstruktören skolas till uppgiften före kursen börjar. Skolningen räcker sammanlagt ca 6 timmar (3 x 2h). Grupperna börjar sin verksamhet i månadsskiftet februari-mars och sammanträder 10 gånger under våren enligt överenskommen tidtabell. UniSport erbjuder tjänster gratis till gruppens förfogande. För sitt fullödiga deltagande får kamratinstruktörerna ett gratis periodkort för ett år till UniSport.

Skicka in en fritt formulerad ansökan senast 23.1.2013 via e-post till adressen liikunta@ayy.fi. Berätta i ansökan om dig själv, varför du vill bli en kamratinstruktör och vad du förväntar dig av uppgiften. Valet meddelas via e-post senast 30.1.2013. Att delta i skolningen är en förutsättning för att bli vald.

Tilläggsinformation av Heidi Heiskanen från adressen liikunta@ayy.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *