Tiden för inlämning av föreningsanmälan och ansökning av verksamhetsbidrag går ut 1.4

Tiden för inlämning av AUS:s föreningsanmälan och ansökning av AUS:s verksamhetsbidrag går ut måndagen 1 april. På måndag kan man ännu lämna in ansökan så ansökningstiden går ut först natten mellan måndag och tisdag.

Alla föreningar som är godkända till AUS:s första register kan ansöka om monetära verksamhetsbidrag. Föreningarna i det andra registret och de föreningar som inte söker monetärt bidrag i år fyller bara i föreningsanmälningsblanketten. Notera att varje förening som är med i AUS:s föreningsregister ska se till att åtminstone föreningsanmälan blir gjord. Om föreningsanmälan inte har blivit gjord två år i rad leder det till att föreningen avlägsnas från AUS:s föreningsregister. Notera också att om ni ansöker om monetärt verksamhetsbidrag behöver ni inte skilt fylla i föreningsanmälningsblanketten.

Ansökningsblanketten finns på adressen https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2013/. Tilläggsinformation om ansökningen får du från adressen /apurahat-yhdistyksille/, där det bland annat finns poängsättningsmodellen som används när verksamhetsbidrag utdelas åt föreningar samt fjolårets bidragsbelopp. Det lönar sig även att komma ihåg att en förutsättning för att kunna få verksamhetsbidrag är en föreningsprofil i AYY.fi som föreningen själv uppdaterar.  Ifall användarkoderna har kommit bort eller du annars behöver hjälp med profiluppdateringen kan du skicka e-post till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Från samma adress får du också annars tilläggsinformation om och hjälp med föreningsanmälan och ansökning av verksamhetsbidrag. Du kan även ta kontakt per telefon på numret 050 520 9442. Per telefon når du organisationssakkunnig bäst på vardagar 10 – 14.

Ansökningsblankettens fält kan man redan titta på i förväg på adressen /wp-content/uploads/Avustushakulomake-2013.pdf (öppnas som pdf-fil).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *