Posttjänsterna i Otnäs slutas den 31.5. – I oktober oppnas posten vid R-kiosken

VIKTIG INFORMATION OM POSTTJÄNSTERNA

Bästä postens 02150 ESBO konsument- och företagskund

Tjänsterna vid posten 02150 Esbo vid Kameleontti i Otaniemi övertas tillsvidare av posten 02100 Esbo i Tapiola vid Köpcentrum Heikintori från och med 1.6.2013. I oktober vi öppnar posten vid R-kiosken i Otaniemi.

  • Posten 02100 ESBO i Hagalund vid Köpcentrum Heikintori ger service på adressen Köpmannavägen 1, må-fr kl. 9-20 och lö kl 10-14. På posten i Hagalund kan du hämta paket och andra försändelser som ska kvitteras från och med 1.6.2013. Där du kan skicka post, köpa frimärken och förpackningsmaterial. Dessa tjänster får du även på Postens övriga serviceställen.

Den nuvarande posten 02150 ESBO vid Kameleontti Otaniemi betjänar fram till 31.5.2013 kl. 17.

Adresserna och öppettiderna för Postens butiker och serviceställen finns på www.posti.fi/svenska (Postkontorens öppettider och adresser).

Ändringen inverkar inte på kundens postadress.

  • Som en avgiftsbelagd tilläggstjänst kan du beställa hemleverans av försändelser som ska hämtas på posten. När du gör beställningen behöver du försändelsekoden som finns på ankomstavin. Tjänsten kan beställas på nummer 0200 71000 (lna/msa).
  • Brevlådornas placering finns på www.posti.fi/svenska (Sök brevlåda).
  • Via postens paketautomater du kan skicka och ta emot inrikes paket och paket mellan Finland och Estland. Tilläggsinformation och information om automaternas placering  www.posti.fi/smartpost/svenska.
  • Postens avhämtningsställen finns i R-kioskerna i Kvisbacka, Läkkiseppä, Ängskulla och Södrik, samt från och med 20.5. också i Stensvik. På avhämtningsstället kan du avhämta paket som du beställt från inhemska webbutiker och postorderföretag. Där är det också möjligt att köpa frimärken och lämna kundreturförsändelser.
  • Med postens tjänst för paketstyrning kan konsumenten välja till vilket av Postens serviceställen paket som de har beställt från webbutiker eller postorderföretag ska styras.Till serviceställena hör Postens butiker och försäljningsställen, paketautomater och avhämtningsställen i R-kiosker. Tjänsten som redan fungerar för ett flertal avsändare kan tas i bruk på Internet på adressen www.posti.fi/ohjaus.
  • Posten ger även service på Internet och per telefon. Information om de aktuella tjänsterna och produkterna lämnas på adressen www.posti.fi/svenska och via kundtjänsten för konsumenter på numret 0200 71000 (lna/msa). Frimärken, kort och förpackningsmaterial kan även köpas i Postens webbutik www.posti.fi/ostoksille.

Med vänlig hälsning,

Tuija Järnström
kontaktchef
Itella Posten Ab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *