Kulturarenan Aates utrustning delas ut till föreningar

Delegationen beslutade på sitt möte 4/2013 att avsluta verksamheten inom AUS kulturarena. I och med det här beslutet har kulturarenan Aates videoutrustning lagrats hos studentkåren i väntan på nya användare.

Eftersom AUS inte längre har egna resurser för att hålla igång en motsvarande verksamhet hoppas vi att föreningarna har kunnande och intresse för att använda de värdefulla apparaterna. Om just er förening har behov eller intresse av utrustningen så har ni chansen nu.

AUS föreningar kan ansöka om utrustningen eller en del av den under tiden 14.10.2013 – 24.10.2013 genom att e-posta henna.hietanen@ayy.fi.

Ansökan får vara fritt formulerad, med åtminstone följande saker ska framgå:

  • Föreningen som ansöker som utrustningen
  • Varför och för vilket ändamål behövs den
  • Vilken betydelse har utrustningen för föreningens verksamhet
  • Finns det erfarenhet inom föreningen när det gäller användning och/eller underhåll av motsvarande utrustning

Dessutom är det en merit om föreningen har idéer kring hur utrustningen kunde utnyttjas för hela samfundets bästa. AUS kommer fortfarande att äga utrustningen som överlämnas, men föreningen har rätt att bestämma över och använda utrustningen inom ramen för överlåtelseavtalet. Dessutom är den mottagande föreningen skyldig att ta hand om och föra bok över utrustningen.

AUS styrelse beslutar om överlåtandet av utrustningen och detaljerna kring överlåtandet utgående från ansökningarna. Alla föreningar som skickat in en ansökan meddelas personligen om styrelsens beslut senast den 8.11.2013.

Det lönar sig att satsa på ansökningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *