Brasrum blir Neste Oil-kabinett

AYY och Neste Oil Oyj
11.12.2013
För omedelbar publicering

Samarbetet mellan Aalto-universitetets studentkår (AUS) och Neste Oil fortsätter med en lokal döpt efter Neste Oil, när brasrummet på adressen Bistervägen 3A får namnet Neste Oil-kabinettet.

”Samarbetet med Aalto-universitetets studentkår är viktigt för Neste Oil. Vi är glada att samarbetet fått en ny dimension i form av ett kabinett med Neste Oils namn” säger Neste Oilis HR Development Director Sanna Kauppi.

”Det är fint att utveckla det välmående samarbetet med Neste Oil, som är ett av den finländska industrins ledande företag. Företaget går framåt med teknologi och satsar på företagsansvar, vilket gör Neste Oil till en bra partner för vår studentkår” säger Tino Kantola, ordförande för AUS sektion för företagsrelationer, Aura.

Aalto-universitetets studentkår AUS är service- och intresseorganisationen för cirka 15 000 studerande vid Aalto-universitetet. AUS företräder sina medlemmars intressen speciellt i utbildningspolitiska och studiesociala frågor.

Neste Oil Oyj är ett raffinerings- och marknadsföringsbolag inriktat på högkvalitativa bränslen för en renare trafik. Bolaget tillverkar alla de viktigaste oljeprodukterna och är världsledande leverantör av diesel tillverkad med förnyelsebara råvaror. Bolagets omsättning år 2012 var 17,9 miljarder euro, och det sysselsätter cirka 5000 personer. Neste Oils aktie är noterad på NASDAQ OMX i Helsingfors.

Tilläggsinformation:
AUS styrelsemedlem ansvarig för företagsrelationer, Tuisku Suomala, tuisku.suomala@ayy.fi
Ordföranden för AUS sektion för företagsrelationer, (Aura), Tino Kantola, tino.kantola@ayy.fi

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *