Föreningsbrev 1/2014

Det här är AUS föreningsbrev 1/2014. Vill du ha föreningsbrevet direkt till din e-post kan du beställa det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset.

Den här veckan handlar föreningsbrevet bland annat om vinterdagen som ordnas i Otnäs tisdagen den 21 januari. Nu kan föreningar anmäla sig på adressen  https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/talvipaiva2014/.

NYHETSBREVETS INNEHÅLL

  1. Niko Ferm föreningsansvarig i styrelsen 2014
  2. Vinterdag igen!
  3. Polyteknikerkörens provsjungning
  4. Pardanskurser med Pohjalaisten tanssikerho

1. NIKO FERM FÖRENINGSANSVARIG I STYRELSEN 2014

I styrelsen för studentkåren 2014 ansvarar Niko Ferm för föreningsärenden. Niko studerar nätverksekonomi vid Aalto-universitetets högskola för elektroteknik, och har tidigare varit aktiv till exempel som ordförande för Aaltos samfundskommitté Aava år 2013. Du når Niko på e-postadressen niko.ferm@ayy.fi och telefonnumret 050 994 3120. Du kan också ta kontakt på den gamla bekanta föreningsadressen jarjestoasiat@ayy.fi, som också når den föreningssakkunniga.

Mer information om den nya styrelsen finns här.

2. VINTERDAG IGEN!

Er förening är välkommen med på vinterdagen tisdagen den 21 januari, där ni kan ha en egen kontroll. Kontrollerna är öppna på Teknologbyns område från klockan 14.30, och bastun i Otnäs öppnar cirka klockan 18. Efterfesten i Smökki börjar klockan 20.

Den som vill hålla i en kontroll kan anmäla sig på adressen https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/talvipaiva2014/. Meddela er förening och kontaktperson med kontaktuppgifter senast lördagen den 17 januari. Om ni har frågor, kontakta phuxmajoren Ismo (ismo.heikkinen@ayy.fi).

3. POLYTEKNIKERKÖRENS PROVSJUNGNING

Hallå, man! Vill du utmana dig själv musikaliskt? Uppträda på stora konserter utomlands och i hemlandet, och samla musikaliska erfarenheter du inte kunnat drömma om? Vill du bli en del av en tät gemenskap? Om svaret är ja och du har en sångröst med potential är du precis vad vi letar efter!

Polyteknikerkörens provsjungning denna vår ordnas onsdagen den 15 januari kl 17 i TUAS-huset. Ställ frågor eller boka en tid för provsjungning genom att e-posta phuxkejsaren Vipe Hietalahti på adressen fuksikeisari@polyteknikkojenkuoro.fi

4. PARDANSKURSER MED POHJALAISTEN TANSSIKERHO

Pohjalaisten tanssikerhos pardanskurser börjar den 21.1.2014. Kurserna äger rum på tisdagar i de österbottniska nationernas lokaler på adressen Tölögatan 3 A, 5. våningen. Det finns kurser både för nybörjare och erfarna. Du behöver inget eget par eftersom vi byter par under kurserna. Varje kurs innefattar 14 lektioner. Förhandsanmälan behövs inte.

De två första gångerna kan du testa gratis, och priserna är inte svindlade efteråt heller. Kurserna är billigast för nationernas medlemmar (Etelä-Pohjalainen osakunta, Pohjois-Pohjalainen osakunta och Vasa Nation), så det lönar sig att gå med i en nation. Också andra än studenter kan delta.

Mer information finns på adressen http://pv.osakunta.fi/tanssikerho/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *