Capgemini AUS nya samarbetspartner

Pressmeddelande
AUS och Capgemini
15.1.2014
För omedelbar publicering

Konsultbolaget Capgemini är Aalto-universitetets studentkårs AUS nya samarbetspartner. Under 2014 kommer Capgeminis program Young Professionals Academy att få bred synlighet i AUS elektroniska medier. Capgemini är också huvudsamarbetspartner för Teknologtraditionsfesten 2014.

”Vi ser ivrigt fram emot samarbetet med Aalto-universitetets studentkår. Vi tror på långsiktigt högskolesamarbete och hoppas att Aalto-universitetets unga talanger hittar oss på ett nytt sätt, kommenterar Capgemini Finlands personalchef Anne Sundelin.

”Det är toppen att Capgemini gått med i samarbetet. Som branschledande, internationellt företag erbjuder Capgemini många intressanta utmaningar oh karriärvägar inom it-konsultation för studentkårens medlemmar. Capgemini är ett tillskott med hög profil till studentkårens växande företagssamarbetssektor”, kommenterar AUS koordinator för företagsrelationer, Juho Hyytiäinen.

Capgemini är ett av världens ledande företag inom konsult- teknologi- och outsourcingtjänster och sysselsätter 130 000 anställda i 44 länder. Av dem jobbar fler än 1600 för finländska kunder. Företaget hjälper sina kunder lyckas genom att planera och integrera tekniska lösningar som stöd för affärsverksamhet i förändring och utveckling. Capgemini erbjuder förvaltnings-, utvecklings- och driftstjänster för applikationer och infrastruktur samt outsourcing av affärsprocesser.

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för cirka 15 000 studerande vid Aalto-universitetet. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

 

Mer information:

Tino Kantola, ansvarig för företagsrelationer i AUS styrelse, tino.kantola@ayy.fi 
AUS koordinator för företagsrelationer, Juho Hyytiäinen, juho.hyytiainen@ayy.fi