Utlysning av uppgift som Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant

Aalto-universitetets studentkår har på den 20.8.2014 bestämt att öppna ansökningen till Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant i Aalto-universitetets förvaltningsorgan och arbetsgrupper. Mandatperioden börjar genast efter utnämning och pågår till slutet av år 2014, till slutet av år 2015 med studiestödsnämnden. Ansökningen är öppen för alla Aalto-universitetets studerande.

Ansökningen öppnas den 22.8.2014 och upphör den 7.9.2014 kl. 23.59, då ansökningarna måste vara inlämnade. Ansökningen sker elektroniskt. De elektroniska ansökningsformulären finns i adressen https://www.halloped.fi/fi Regelverket angående sökandet finns på Aalto-universitetets studentkårs rekryteringssidor för de frivilliga posterna i adressen /sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder/ .

Studentkåren önskar att sökandet väcker intresse bland så väl internationella examensstuderanden som representanter från olika högskolor och bland de båda könen. Förvaltningsorganens arbetsspråk är finska, om det i beskrivningen av organet inte nämns annat.

Aalto-universitetets studentkårs styrelse väljer administrationens studeranderepresentanter i sitt möte den 12.9.2014

Otnäs 20.8.2014

 

Elias Laitinen
sakkunnig, högskolepolitik

Ytterligare information:
/sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder

Öppna platser och ansökning:
https://www.halloped.fi/sv/aalto/calls

 

Elias Laitinen
sakkunnig, högskolepolitik
elias.laitinen@ayy.fi, +358 50 520 9438

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *