Föreningsbrev för vecka 41/2014

Det här är AUS föreningsbrev vecka 41/2014. Om du vill ha AUS föreningsbrev till din e-post, beställ det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

NYHETSBREVETS INNEHÅLL
1. Klubbrum och förråd kan sökas senast 17.10
2. Nya priser för sommarveckoslut i Servin mökki
3. Föreslå nya wårdiga till Runda tornets gille senast 10.10.

 

1. KLUBBRUM OCH FÖRRÅD KAN SÖKAS SENAST 17.10.

Tilldelningen av lokaler som hyrs ut permanent till föreningar har uppdaterats under början av år 2014. I fortsättningen meddelas i föreningsbrevet om lokaler som är eller blir lediga, och sedan kan föreningarna ansöka om att hyra dem. Lokalerna tilldelas föreningarna med hjälp av poängsättningsmodellen för hyreslokaler.

Nu börjar den första ansökningsomgången för lediga lokaler. Både förråd och klubblokaler söks med en elektronisk ansökningsblankett:

Förråd: https://lomake.ayy.fi/hallinto/forrad-ansokningsblankett/

Klubbrum: https://lomake.ayy.fi/hallinto/klubbrum-ansokningsblankett/

Lokalerna som nu kan sökas och deras ytor kan granskas i samband med att man fyller i ansökningsblanketterna.

Tidtabellen för ansökningen är följande:

Ansökningsblanketten är öppen fre 19.9 kl 12.00 – fre 17.10 kl 12.00.

AUS lokalkommitté behandlar de inkomna ansökningarna vecka 43. AUS styrelse beslutar om beviljandet av lokalerna till föreningar utgående från lokalkommitténs förslag vecka 44.

Målet är att göra upp avtal om lokalerna från och med 1.11.2014. Hyresavtalen gäller tills vidare om man inte kommer överens om annat.

OBS! Endast ansökningar som inkommit genom ovannämnda blanketter beaktas. Förfrågningar som kommit tidigare via e-post eller försenade ansökningar beaktas inte.

Mer information: Johanna Pietiläinen, fornamn.efternamn (a) ayy.fi, 050 520 9434

 

2. NYA PRISER FÖR SOMMARVECKOSLUT I SERVIN MÖKKI

AUS styrelse slog fast bokningsavgifterna för den kommande sommarens veckoslut i Smökki på sitt möte 32/2014. Sommarveckosluten (fredag till söndag) 1.6–31.8 hyrs Smökki ut till följande priser: AUS medlemmar 500 €/dygn, utomstående 1 000 €/dygn, extradygn 250 €/dygn. Föreningar i AUS föreningsregister har ingen förkörsrätt, utan sommarveckosluten kan tills vidare bokas när som helst. Under sommarens veckoslut är priserna för köksanvändning och nattanvändning desamma som alltid. Om sommaren inte ännu går att boka med Aalto-användarnamn kan bokningarna skötas genom AUS förvaltningschef.

Mer information: förvaltningschef Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

 

3. FÖRESLÅ NYA WÄRDIGA TILL RUNDA TORNETS GILLE SENAST 10.10

Runda Tornets Gille är en heders- och seniororganisation vid Aalto-universitetet. Nyutexaminerade eller personer i slutskedet av sina studier som kontinuerligt visat intresse och varit aktiva inom student- och teknologverksamheten i studentkåren eller någon av dess föreningar kan kallas som wärdiga till gillet.

Årets nomineringar kan lämnas in fram till 10.10.2014 kl 10.14. Nomineringen ska innehålla den nominerades namn, e-postadress, bild, motiveringar för nomineringen samt namnen på dem som nominerar. Bifoga också den nominerades (väntade) examensår. Nomineringarna kan inlämnas med följande blankett:https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/.

Förslag kan lämnas in av en enskild person, ett gille, en förening eller flera personer, gillen eller föreningar tillsammans. Mer information om PTK rf finns på adressen: http://ptk.ayy.fi/

 

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?

Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet@ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk. Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, tfn 050 520 9442).