Mikko Autio koordinator för företagsrelationer och Siiri Kihlström evenemangsproducent

Pressmeddelande
AUS
För omedelbar publicering

Aalto-universitetets studentkår (AUS) har rekryterat nya anställda. Mikko Autio har valts till koordinator för företagsrelationer och  Siiri Kihlström till kulturproducent.

Autio är en 24-årig studerande i maskinteknik. Tidigare har han bland annat varit Maskiningenjörsgillets excursionsmästare och ansvarig för företagsrelationer. År 2013 var han aktiv i AUS sektion för företagsrelationer. Inom AUS är koordinatorn för företagsrelationer ansvarig för att ingå och upprätthålla avtal mellan studentkåren och företagen. Autio började som koordinator 27.11.

”Det finns stora utvecklingsmöjligheter i AUS företagsrelationsverksamhet och som ung aktör har jag inte fastnat i gamla hjulspår. Det är mycket intressant att få utforma företagssamarbetet på en skala som är betydligt mer omfattande än gillesverksamheten” säger Autio.

22-åriga Kihlström är Kulturproducent (YH) till utbildningen och studerar för tillfället ekonomi vid Aalto-universitetet. Tidigare har hon bl.a. varit producent inom yrkeshögskolan Metropolias projekt och sysslat med evenemangsproduktion inom olika projekt. Dessutom har hon varit en aktiv medlem i styrelsen för KY:s kultursektion och deltar troget i scoutverksamheten i huvudstadsregionen.  AUS evenemangsproducent understöder studentkårens sektioner i produktionen av evenemang i samarbete med den andra producenten. Kihlström inledde sitt arbete 2.12.2014.

”Jag ser fram emot att få kavla upp ärmarna tillsammans med de nya kulturaktörerna och utveckla AUS evenemang och övriga kulturverksamhet mot ett ännu bättre håll än tidigare.” säger Kihlström.

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för Aalto-universitetets cirka 15 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

Mer information: Generalsekreterare Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, 050 520 9415 050 520 9415

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *