Aalto High5

High5 är ett tecken som används för att uttrycka framgång, glädje eller gemenskap vänner, arbetskamrater eller medstuderanden emellan, utan den formalitet som en handskakning innebär eller den intimitet som en kram står för. ”Femman” används fram för allt i stunder då man firar någonting bra som just hänt.

Sätt ett kryss i kalendern för Aalto High5! Den 26 februari 2015 är alla aaltoiter, både studeranden och personal bjudna till Dipoli för att under en eftermiddag och kväll bekanta sig med varandra och det vi sysslar med här på Aalto.

Varför? Jo, för att nu är det rätt tid för att se tillbaka och reflektera över den gemensamma resa som vi gjort hittills och för att bli inspirerade inför de kommande åren! Kom och upplev de möjligheter som ett mångdisciplinärt universitet kan erbjuda just dig.

High 5 är ett evenemang som skapats tillsammans med dem som jobbar och studerar på det här universitetet. Dagens program är koordinerat av ett team med forskare och professorer samt med input från studentkåren AYY.

Vi sätter igång kl. 14.00 med lite officiellare, men dock interaktiva, tal och diskussioner. Dessutom har vi hela Dipoli fullspäckat av demon, presentationer, utställningar, installationer, prototyper, videon och övriga resultat från vår mångfald av verksamhet.

Närmare kvällen, kl. 18.00, fortsätter vi med att bekanta oss med varandra på dansgolvet ackompanjerat av Boston Promenade Big Band.

Följ Into för att hålla dig uppdaterad om programmet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *