Utlysning av uppgift som Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant

Aalto-universitetets studentkår har på den 11.2.2015 bestämt att öppna ansökningen till Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant i Aalto-universitetets förvaltningsorgan och arbetsgrupper. Mandatperioden börjar genast efter utnämning och pågår till slutet av år 2015. Ansökningen är öppen för alla Aalto-universitetets studerande.

Ansökningen öppnas den 11.2.2015 och upphör den 22.2.2015 kl. 23.59, då ansökningarna måste vara inlämnade. Ansökningen sker elektroniskt. De elektroniska ansökningsformulären finns i adressen https://www.halloped.fi/sv/aalto/calls. Anvisningar för sökandena samt reglementet om förvaltningens studentrepresentanter finns på Aalto-universitetets studentkårs webbplats på adressen /sv/studentkar/intressebevakning/hallopederna/.

Studentkåren önskar att sökandet väcker intresse bland så väl internationella examensstuderanden som representanter från olika högskolor och bland de båda könen. Det möjligt att använda också andra språk än finska som förvaltningsorganens arbetsspråk, om det i beskrivningen av organet inte nämns annat.

Aalto-universitetets studentkårs styrelse väljer administrationens studeranderepresentanter i sitt möte den 27.2.2015

Otnäs 11.2.2015

 

Ytterligare information:

/sv/studentkar/intressebevakning/hallopederna/

Öppna platser och ansökning:

https://www.halloped.fi/sv/aalto/calls

 

Elias Laitinen
sakkunnig, högskolepolitik
elias.laitinen@ayy.fi, +358 50 520 9438

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *