AUS Veckobrev 15/2015

Det här är AUS veckobrev 15/2015

Nyheter som gäller föreningarna hittar du i föreningsbrevet. Läs nyhetsbrevet på adressen ayy.fi/sv/foreningar/foreningsbrev/

Riksdagsvalets förhandsröstning inleds i morgon onsdag. Det går att förhandsrösta på alla förhandsröstningsställen. Kom ihåg ditt identitetsbevis! Du behöver inte visa upp det meddelande om rösträtt som postats hem till dig. I Otnäs kan du förhandsrösta på Aalto-universitetets bibliotek på adressen Otnäsvägen 9. Den som studerar på Tölö campus förhandsröstar smidigast i Posthuset (Mannerheimplatsen 1), och i Arabia är det närmaste stället Arabiastrandens bibliotek (Tavastvägen 135 A).

  1. Händer i veckan och nästa vecka
  2. AUS söker samordnare för temaveckan om utvecklingssamarbete
  3. Kom med och ordna AUS sjätte årsfest
  4. Mosaics Running Dinner
  5. Sitstävlingen 25.4 på Alvarsplatsen
  6. Aaltovihreät öppnar pop-up-café vid Otnäs köpcentrum – invigning 7.4
  7. Internationella erfarenheter på sommar- och kortkurser
  8. Extraplatser till salu för Teknologspexets föreställningar
  9. Mindfulness-verkstäder
  10. Grafikkod – utbildningskväll ons 15.4 kl. 18 @Strandbastun
  11. Kom och bygg upp framtidens digitala Finland!
  12. Vad skulle du göra med 100 kvadratmeter? – planeringskväll fre 10.4.

1. Händer i veckan och nästa vecka

Vecka 15

Vecka 16

2. AUS söker samordnare för temaveckan om utvecklingssamarbete

Temaveckan om utvecklingssamarbete är en del av ett projekt kring kommunikation och global fostran som samordnas av Finlands studentkårers förbund (FSF) och genomförs med projektstöd från Utrikesministeriet.

Samordnaren ansvarar för att arrangera temaveckan inom AUS.  Samordnaren samlar ihop en grupp av frivilliga studerande som genomför temaveckan. Arbetet planeras under våren. Största delen av arbetet infaller under temaveckan på hösten och i samband med den påföljande rapporteringen cirka en månad efter evenemanget

För uppdraget betalas ett engångsarvode på cirka 1400 €.

Fritt formulerade ansökningar med cv skickas till adressen milla.ovaska@ayy.fi  senast onsdag 8.4.2015 kl. 17. Inskolningen sker på FSF:s kontor i Helsingfors 20–21.4.2015. Det är viktigt att samordnaren har möjlighet att närvara åtminstone största delen av utbildningen.

Närmare uppgifter om uppdraget och temaveckan om utvecklingssamarbete: AUS sakkunniga för internationella ärenden Milla Ovaska, milla.ovaska@ayy.fi, tfn 050 520 9446.

3. Kom med och ordna AUS sjätte årsfest

AUS styrelse har beslutat att årsfesten i fortsättningen ordnas i maj, på en lördag nära Floradagen. Nästa år ordnas alltså årsfesten 14.5.2016. Om du vill vara med och ordna den sjätte årsfesten har tiden kommit. Ansökningstiden till årsfestkommittén börjar 7.4 och slutar 28.4. Ansökningar skickas in på adressen ayy.fi/stop. Årsfestkommittén konstituerar sig i maj 2015 och arbetar fram till slutet av maj 2016. Ordförande för årsfestkommittén är Sanna Unkuri, som svarar på frågor om kommittén på e-post sanna.unkuri@ayy.fi.

4. Mosaics Running Dinner

Running Dinner är ett koncept som kombinerar matlagning, samvaro och efterfest. RuDi är din chans att avnjuta en trerättersmiddag samtidigt som du lär känna 12 nya människor, allt till priset av den måltid du tillreder! Deltagarna tillreder förrätt, huvudrätt eller efterrätt i lag om två personer. De kockar för de två andra lagen och avnjuter måltidens två övriga rätter hos de andra deltagarna. Evenemanget är gratis, men för att garantera en bra och jämn erfarenhet uppmanas alla lag att använda 16 euro för sin maträtt.

5. Sitstävlingen 25.4 på Alvarsplatsen

På Valborgsveckans lördag 25.4 är det dags för den traditionella Sitstävlingen! På den här sitsen är det fritt fram att släppa loss fantasin och förverkliga sina vildaste sitsdrömmar. Samla ihop ett glatt gäng ivriga sitsare och planera tema, inramning och traktering för den bästa sitsen någonsin. Den storslagna planen får ni genomföra på Alvarsplatsen 25.4 från kl. 14.00. En ärevördig jury utser vinnarna utgående från bl.a. bästa tema, stämning och genomförande. Prisutdelningen sker 30.4 under utlysningen av Wappenjippot.

Anmäl ert lag senast onsdag 22.4 kl. 23.59 här: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/sitsikilpailut-25-4-2015/.

Kom ihåg att det viktigaste är den goda stämningen och att vi lämnar en snygg och städad Alvarsplats efter oss.

6. Aaltovihreät öppnar pop-up-café vid Otnäs köpcentrum – invigning 7.4

Aaltovihreät öppnar valcaféet Ääni vid Otnäs köpcentrum. Invigningen firas på tisdag 7.4 från och med kl. 16 och caféet stänger sina dörrar på valdagen 19.4. Det är stödföreningarna bakom Aaltovihreäts toppkandidater Saara Hyrkkö och Jarno Lappalainen som sköter caféet.

  • Vad: Cafe Ääni – Pop-up-café i Otnäs köpcentrum
  • När: tis 7.4 – sön 19.4. Invigning 7.4: Servering med kandidaterna Saara Hyrkkö och Jarno Lappalainen samt De grönas partisekreterare Lasse Miettinen på plats
  • Gratis lunchkaffe vardagar 11.30–13.00
  • Varje dag: Aktuella diskussioner, temakvällar, intressanta talare
  • Vem: Aaltovihreät med sina toppkandidater Saara Hyrkkö och Jarno Lappalainen

Välkomna på kaffe och en träff med kandidaterna och andra påverkare!

7. Internationella erfarenheter på sommar- och kortkurser

Oändligt många olika sommar- och kortkurser ordnas runtom i Europa och världen. Ofta får studenterna bidrag eller rabatter för kursavgifterna eller boendekostnaderna. Kolla in kursutbudet till exempel genom länkarna nedan och ge dig ut i världen!

8. Extraplatser till salu för Teknologspexets föreställningar

Biljetterna till Teknologspexets föreställningar 12–13.4 och 20–21.4 tog slut, men med små justeringar lyckades vi klämma in extraplatser på alla föreställningar. Om du alltså vill se vårens spektakel ska du skynda dig till webbutiken och skaffa biljetter så länge de finns! Biljettförsäljningen till varje föreställning avslutas under föreställningsdagen, men resten av biljetterna säljs vid ingången en timme innan föreställningen. Vi försöker också informera om biljettsituationen på Facebookevenemanget för Helsingforsföreställningarna. Välkommen!

Webbplats och biljettförsäljning för Teknologspexet: http://www.teekkarispeksi.fi Facebookevenemang för Helsingforsföreställningarna: https://www.facebook.com/events/388441954657042/

Teknologspexets Facebooksida https://www.facebook.com/teekkarispeksi.

9. Mindfulness-verkstäder

I april börjar två mindfulness-verkstäder för Aaltos studerande.

Mindfulness är accepterande närvaro. Det innebär ett medvetet val att kunna stanna upp och fokusera på stunden. Våra tankar irrar lätt till framtiden eller det förflutna. Mindfulnessfärdigheter hjälper att upptäcka nuet och leva i det.

Verkstäderna samlas fem gånger (2 timmar/gång). Tidsplan för verkstäderna:

  • grupp I måndagar 13.4–11.5 kl. 9.30–11.30.
  • grupp II måndagar 13.4–11.5 kl. 13–15

Verkstäderna ordnas på adressen Otsvängen 1, rum Majakka (M140). Språket är finska.

Anmälning och tilläggsinformation: opintopsykologi(at)aalto.fi, https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6300082

10. Grafikkod – utbildningskväll ons 15.4 kl. 18 @Strandbastun

DOT rf:s följande utbildningskväll vid Strandbastun handlar bland annat om hur man i realtid bygger den BVH-trästruktur som är väsentlig för raytracing för att rita zillioner 3D-trianglar, och hur Epics spelmotor Unreal Engine används. Kvällen är öppen för alla och inga särskilda förkunskaper krävs, men kännedom om datorgrafik skadar inte. Efter presentationerna står bastun varm och baljan fylld. Lokalerna och gratis mat och dryck sponsoreras av NVIDIA.

https://www.facebook.com/events/368199146708356/

http://dot.ayy.fi

11. Kom och bygg upp framtidens digitala Finland!

Tävlingen Allt om mig bjuder in studerande att ta fram nya skapande och visuella sätt att presentera registeruppgifter om allmänheten inom förvaltningen. Deltagarna ska planera visualiseringen av registeruppgifterna: hur siffror, kategorier och namn kan presenteras på ett sätt som är så åskådligt och visuellt elegant som möjligt.   Slutresultatet är en innovativ webbtjänst eller webbplats.

Tävlingen är begränsad till allmänhetens serviceportal och personens egna registeruppgifter. Tävlingen handlar om att visualisera dessa uppgifter. Testversionen för allmänhetens serviceportal beta.suomi.fi publiceras i slutet av 2015.

Tävlingen börjar 1.4.2015 kl. 12. Tävlingsbidragen ska lämnas in senast 31.8.2015 kl. 16.00.

Mer information om tävlingen och tävlingsreglerna finns på adressen kaikkiminusta.suomi.fi.

Mer information:
Leena Närekangas, producent, Media Factory vid Aalto-universitetet, leena.narekangas@aalto.fi, tfn 050 342 7114).

12. Vad skulle du göra med 100 kvadratmeter? – planeringskväll fre 10.4.

OUBS och Aates gamla studio i källaren på Bistervägen 1 står tom och oanvänd. AUS har beslutat omvandla rummet till en evenemangslokal, och OUBS har tagit på sig ansvaret för renovering och underhåll.

Vi bjuder in alla som är intresserade av lokalen till en gemensam planerings- och idékväll i studion på fredag 10.4 kl. 18. Vi avnjuter förfriskningar och funderar på användningsändamål för studion. Den består av 100 kvadratmeter, nästan 4 meter takhöjd och en stor del av Aates gamla teknik.

Målet är att studions ska vara klar för användning när höstens lokalhamstring börjar, så frivillig hjälp är välkommen under våren!

Frågor om studioprojektet kan ställas på Facebook eller per e-post hallitus@oubs.fi

https://www.facebook.com/events/964502790250861/

Det här är AUS veckobrev 15/2015

 

Nyheter som gäller föreningarna hittar du i föreningsbrevet. Läs nyhetsbrevet på adressen ayy.fi/sv/foreningar/foreningsbrev/

 

Riksdagsvalets förhandsröstning inleds i morgon onsdag. Det går att förhandsrösta på alla förhandsröstningsställen. Kom ihåg ditt identitetsbevis! Du behöver inte visa upp det meddelande om rösträtt som postats hem till dig. I Otnäs kan du förhandsrösta på Aalto-universitetets bibliotek på adressen Otnäsvägen 9. Den som studerar på Tölö campus förhandsröstar smidigast i Posthuset (Mannerheimplatsen 1), och i Arabia är det närmaste stället Arabiastrandens bibliotek (Tavastvägen 135 A).

 

1.       Händer i veckan och nästa vecka

2.       AUS söker samordnare för temaveckan om utvecklingssamarbete

3.      Kom med och ordna AUS sjätte årsfest

4.       Mosaics Running Dinner

5.      Sitstävlingen 25.4 på Alvarsplatsen

6.      Aaltovihreät öppnar pop-up-café vid Otnäs köpcentrum – invigning 7.4

7.      Internationella erfarenheter på sommar- och kortkurser

8.      Extraplatser till salu för Teknologspexets föreställningar

9.      Mindfulness-verkstäder

10.   Grafikkod – utbildningskväll ons 15.4 kl. 18 @Strandbastun

11.  Kom och bygg upp framtidens digitala Finland!

12.  Vad skulle du göra med 100 kvadratmeter? – planeringskväll fre 10.4.

 

 

1. Händer i veckan och nästa vecka

 

Vecka 15

Tis 7.4 – Cafe Ääni: Invigning /blog/events/cafe-aani-avajaiset/

Ons 8.4 – Riksdagsvalets förhandsröstning inleds

Ons 8.4 – Turnén Rohkea Suomi på Handelshögskolan /blog/events/rohkea-suomi-kiertue-kauppakorkeakoululla/

Ons 8.4 – Spelkväll med Korsets gille /blog/events/ristin-killan-peli-ilta-3/

Ons 8.4 – En kväll om affärsklädsel /blog/events/bisnespukeutumisilta-08-04-2015/

Ons 8.4 – Global Impact Challenge Finland Final ayy.fi/blog/events/global-impact-challenge/

Tors 9.4 – Kurs i litofan och fotogrammetri /blog/events/litofaani-ja-fotogrammetriakurssi/

Fre 10.4 –  Café Ääni: Lunch med Pekka Haavisto /blog/events/cafe-aani-lounas-pekka-haaviston-kanssa/

Fre 10.4 – Cafe Ääni: Saara Hyrkkös kväll om utbildning feat. Outi Alanko-Kahiluoto /blog/events/cafe-aani-saara-hyrkon-ilta-koulutuksesta-feat-outi-alanko-kahiluoto/

Fre 10.4 – Startup Crawl /blog/events/startup-crawl/

Fre 10.4 – Vad skulle du göra med 100 kvadratmeter? – planeringskväll /blog/events/mita-sina-tekisit-100-neliolla/

Sön 12.4 – Teknologspexet2015: Supernova – Helsinki V (Alumnföreställning) /blog/events/teekkarispeksi-2015-supernova-helsinki-v-alumninaytos/

Sön 12.4 – Cafe Ääni: En dag om familjer och politik feat. Jani Toivola ayy.fi/blog/events/cafe-aani-perheita-politiikkaa-paiva-feat-jani-toivola/

 

Vecka 16

Mån 13.4 – ESN Aalto goes curling /blog/events/esn-aalto-goes-curling/

Mån 13.4 – Mosaics Running Dinner /blog/events/mosaicin-running-dinner/

Mån 13.4 – Teknologspexet 2015: Supernova – Helsinki VI /blog/events/teekkarispeksi-2015-supernova-helsinki-vi/

Tis 14.4 – Summer University info evening by AEGEE-Helsinki /blog/events/summer-university-info-evening-by-aegee-helsinki/

Ons 15.4 – Cafe Ääni: Otnäs framtid feat. Jukka Mäkelä ayy.fi/blog/events/cafe-aani-otaniemen-tulevaisuus-feat-jukka-makela/

Ons 15.4 – Olli Toivonen: Från tolkningar till frihet /blog/events/olli-toivonen-tulkinnoista-vapauteen/

Tors 16.4 – Café Ääni: Jarno Lappalainens kväll om kunskapsbaserad politik feat. Otso Kivekäs /blog/events/cafe-aani-jarno-lappalaisen-tietopohjainen-politiikka-ilta-feat-otso-kivekas/

Fre 17.4 – ESN Aalto’s trip to St. Petersburg, Russia /blog/events/esn-aaltos-trip-to-st-petersburg-russia-5-days/

Lör 18.4 – Birthday Party – 30 Years of AEGEE /blog/events/30-years-of-aegee-birthday-party/

Lör 18.4 – Polyteknikernas orkesters vårkonsert /blog/events/polyteknikkojen-orkesterin-kevatkonsertti/

 

 

2. AUS söker samordnare för temaveckan om utvecklingssamarbete

Temaveckan om utvecklingssamarbete är en del av ett projekt kring kommunikation och global fostran som samordnas av Finlands studentkårers förbund (FSF) och genomförs med projektstöd från Utrikesministeriet. 

Samordnaren ansvarar för att arrangera temaveckan inom AUS.  Samordnaren samlar ihop en grupp av frivilliga studerande som genomför temaveckan. Arbetet planeras under våren. Största delen av arbetet infaller under temaveckan på hösten och i samband med den påföljande rapporteringen cirka en månad efter evenemanget

För uppdraget betalas ett engångsarvode på cirka 1400 €.

Fritt formulerade ansökningar med cv skickas till adressen milla.ovaska@ayy.fi  senast onsdag 8.4.2015 kl. 17. Inskolningen sker på FSF:s kontor i Helsingfors 20–21.4.2015. Det är viktigt att samordnaren har möjlighet att närvara åtminstone största delen av utbildningen.

Närmare uppgifter om uppdraget och temaveckan om utvecklingssamarbete: AUS sakkunniga för internationella ärenden Milla Ovaska, milla.ovaska@ayy.fi, tfn 050 520 9446.

 

3. Kom med och ordna AUS sjätte årsfest

AUS styrelse har beslutat att årsfesten i fortsättningen ordnas i maj, på en lördag nära Floradagen. Nästa år ordnas alltså årsfesten 14.5.2016. Om du vill vara med och ordna den sjätte årsfesten har tiden kommit. Ansökningstiden till årsfestkommittén börjar 7.4 och slutar 28.4. Ansökningar skickas in på adressen ayy.fi/stop. Årsfestkommittén konstituerar sig i maj 2015 och arbetar fram till slutet av maj 2016. Ordförande för årsfestkommittén är Sanna Unkuri, som svarar på frågor om kommittén på e-post sanna.unkuri@ayy.fi.

 

 

4. Mosaics Running Dinner

 

Running Dinner är ett koncept som kombinerar matlagning, samvaro och efterfest. RuDi är din chans att avnjuta en trerättersmiddag samtidigt som du lär känna 12 nya människor, allt till priset av den måltid du tillreder! Deltagarna tillreder förrätt, huvudrätt eller efterrätt i lag om två personer. De kockar för de två andra lagen och avnjuter måltidens två övriga rätter hos de andra deltagarna. Evenemanget är gratis, men för att garantera en bra och jämn erfarenhet uppmanas alla lag att använda 16 euro för sin maträtt.  

 

Läs mer: /blog/events/mosaicin-running-dinner/

 

VAD: Mosaics Running Dinner

NÄR: Måndag 13.4 kl. 19-

VAR: Middag i Otnäs, efterfest på Otsvängen 20

PRIS: Evenemanget gratis, för maten spenderas cirka 16 €/lag

VARFÖR: 12-stjärnig middag!

ANMÄLAN: https://lomake.ayy.fi/mosaic/running-dinner/

 

5. Sitstävlingen 25.4 på Alvarsplatsen

På Valborgsveckans lördag 25.4 är det dags för den traditionella Sitstävlingen! På den här sitsen är det fritt fram att släppa loss fantasin och förverkliga sina vildaste sitsdrömmar. Samla ihop ett glatt gäng ivriga sitsare och planera tema, inramning och traktering för den bästa sitsen någonsin. Den storslagna planen får ni genomföra på Alvarsplatsen 25.4 från kl. 14.00. En ärevördig jury utser vinnarna utgående från bl.a. bästa tema, stämning och genomförande. Prisutdelningen sker 30.4 under utlysningen av Wappenjippot.

Anmäl ert lag senast onsdag 22.4 kl. 23.59 här: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/sitsikilpailut-25-4-2015/.

 

Kom ihåg att det viktigaste är den goda stämningen och att vi lämnar en snygg och städad Alvarsplats efter oss.

 

6. Aaltovihreät öppnar pop-up-café vid Otnäs köpcentrum – invigning 7.4

Aaltovihreät öppnar valcaféet Ääni vid Otnäs köpcentrum. Invigningen firas på tisdag 7.4 från och med kl. 16 och caféet stänger sina dörrar på valdagen 19.4. Det är stödföreningarna bakom Aaltovihreäts toppkandidater Saara Hyrkkö och Jarno Lappalainen som sköter caféet.

·         Vad: Cafe Ääni – Pop-up-café i Otnäs köpcentrum

·         När: tis 7.4 – sön 19.4. Invigning 7.4: Servering med kandidaterna Saara Hyrkkö och Jarno Lappalainen samt De grönas partisekreterare Lasse Miettinen på plats

·         Gratis lunchkaffe vardagar 11.30–13.00

·         Varje dag: Aktuella diskussioner, temakvällar, intressanta talare

·         Vem: Aaltovihreät med sina toppkandidater Saara Hyrkkö och Jarno Lappalainen

 

Välkomna på kaffe och en träff med kandidaterna och andra påverkare!


Läs mer om caféets program
www.aaltovihreat.fi/kahvila och om kandidaterna http://www.saarahyrkko.fi/

http://jarnolappalainen.fi/

https://www.facebook.com/jarno.lappalainen

https://www.facebook.com/SaaraHyrkko

 

7. Internationella erfarenheter på sommar- och kortkurser

Oändligt många olika sommar- och kortkurser ordnas runtom i Europa och världen. Ofta får studenterna bidrag eller rabatter för kursavgifterna eller boendekostnaderna. Kolla in kursutbudet till exempel genom länkarna nedan och ge dig ut i världen!

CHEM

https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=17328899

 

ELEC

https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6308683

 

ENG

https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6312134

 

SCI

https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6309391

 

BIZ – ingen kurslista, endast en kort anvisning: https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=10585616

 

 

 

 

8. Extraplatser till salu för Teknologspexets föreställningar

Biljetterna till Teknologspexets föreställningar 12–13.4 och 20–21.4 tog slut, men med små justeringar lyckades vi klämma in extraplatser på alla föreställningar. Om du alltså vill se vårens spektakel ska du skynda dig till webbutiken och skaffa biljetter så länge de finns! Biljettförsäljningen till varje föreställning avslutas under föreställningsdagen, men resten av biljetterna säljs vid ingången en timme innan föreställningen. Vi försöker också informera om biljettsituationen på Facebookevenemanget för Helsingforsföreställningarna. Välkommen!

Webbplats och biljettförsäljning för Teknologspexet: http://www.teekkarispeksi.fi Facebookevenemang för Helsingforsföreställningarna: https://www.facebook.com/events/388441954657042/

Teknologspexets Facebooksida https://www.facebook.com/teekkarispeksi.

 

 

9. Mindfulness-verkstäder

I april börjar två mindfulness-verkstäder för Aaltos studerande.

Mindfulness är accepterande närvaro. Det innebär ett medvetet val att kunna stanna upp och fokusera på stunden. Våra tankar irrar lätt till framtiden eller det förflutna. Mindfulnessfärdigheter hjälper att upptäcka nuet och leva i det.

Verkstäderna samlas fem gånger (2 timmar/gång). Tidsplan för verkstäderna:

grupp I måndagar 13.4–11.5 kl. 9.30–11.30.

grupp II måndagar 13.4–11.5 kl. 13–15

Verkstäderna ordnas på adressen Otsvängen 1, rum Majakka (M140). Språket är finska.

Anmälning och tilläggsinformation: opintopsykologi(at)aalto.fi, https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6300082

 

10. Grafikkod – utbildningskväll ons 15.4 kl. 18 @Strandbastun

DOT rf:s följande utbildningskväll vid Strandbastun handlar bland annat om hur man i realtid bygger den BVH-trästruktur som är väsentlig för raytracing för att rita zillioner 3D-trianglar, och hur Epics spelmotor Unreal Engine används. Kvällen är öppen för alla och inga särskilda förkunskaper krävs, men kännedom om datorgrafik skadar inte. Efter presentationerna står bastun varm och baljan fylld. Lokalerna och gratis mat och dryck sponsoreras av NVIDIA.

https://www.facebook.com/events/368199146708356/

http://dot.ayy.fi

 

11. Kom och bygg upp framtidens digitala Finland!

 

Tävlingen Allt om mig bjuder in studerande att ta fram nya skapande och visuella sätt att presentera registeruppgifter om allmänheten inom förvaltningen. Deltagarna ska planera visualiseringen av registeruppgifterna: hur siffror, kategorier och namn kan presenteras på ett sätt som är så åskådligt och visuellt elegant som möjligt.   Slutresultatet är en innovativ webbtjänst eller webbplats.

Tävlingen är begränsad till allmänhetens serviceportal och personens egna registeruppgifter. Tävlingen handlar om att visualisera dessa uppgifter. Testversionen för allmänhetens serviceportal beta.suomi.fi publiceras i slutet av 2015.

Tävlingen börjar 1.4.2015 kl. 12. Tävlingsbidragen ska lämnas in senast 31.8.2015 kl. 16.00.

Mer information om tävlingen och tävlingsreglerna finns på adressen kaikkiminusta.suomi.fi.

 

Mer information:
Leena Närekangas, producent, Media Factory vid Aalto-universitetet, leena.narekangas@aalto.fi, tfn 050 342 7114).

 

12. Vad skulle du göra med 100 kvadratmeter? – planeringskväll fre 10.4.

OUBS och Aates gamla studio i källaren på Bistervägen 1 står tom och oanvänd. AUS har beslutat omvandla rummet till en evenemangslokal, och OUBS har tagit på sig ansvaret för renovering och underhåll.

Vi bjuder in alla som är intresserade av lokalen till en gemensam planerings- och idékväll i studion på fredag 10.4 kl. 18. Vi avnjuter förfriskningar och funderar på användningsändamål för studion. Den består av 100 kvadratmeter, nästan 4 meter takhöjd och en stor del av Aates gamla teknik.

Målet är att studions ska vara klar för användning när höstens lokalhamstring börjar, så frivillig hjälp är välkommen under våren!

Frågor om studioprojektet kan ställas på Facebook eller per e-post hallitus@oubs.fi

https://www.facebook.com/events/964502790250861/

Normal
0

21

false
false
false

FI
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *