Fredagens demonstration vid Aalto-universitet

Demonstrationen som kommer att äga rum fredagen den 18.9 leder inte till avbrott i undervisningen på universitetet. Just nu har vi ingen information om att kurser eller annan undervisning, såsom föreläsningar eller övningsgrupper, skulle ha annullerats. Om en kurs ändå har annullerats för fredagens del meddelas detta på kursens egna MyCourses-sidor eller på själva kursen på överenskommet sätt.

Utgångspunkten är att även tentamina, bedömningar och presentationer av lärdomsprov o.d. hålls som vanligt. Vi uppmanar studerandena att infinna sig i synnerhet när det gäller bedömningar och presentationer som anknyter till utexamineringen, för att utexamineringen inte ska fördröjas.

Restaurangerna på fredagen 18.9.

Del av restaurangerna är stängda på grund av demonstrationen på fredagen 18.9. På Otaniemi campus Artturi (Kemia), Electra, Kone och Elissa kafé är stängda. På Tölö campus Chydenia och Proffa är stängda.
Andra restauranger är öppna. Öppettider ändå kan vara kortare på fredagen. Också kan lunchalternativ vara mindre än vanligen.
Restauranger
– into https://into.aalto.fi/display/svaalto/Restauranger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *