Föreningsbrev för vecka 42/2015

Det här är AUS föreningsbrev vecka 42/2015.
Om du vill få AUS föreningsbrev till din e-post kan du beställa det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Frivilligrekryteringen har börjat! Dessutom kan föreningarna ansöka om förråd.

NYHETSBREVETS INNEHÅLL

1. AUS vill ha DIG – sök frivilligjobb!
2. Förråd för föreningar kan sökas
3. Talkogäng efterlyses för att marknadsföra husmötena
4. Följ AUS på sociala medier!

1. AUS vill ha DIG – sök frivilligjobb!

Världens bästa studentkår AUS söker frivilliga! Är du intresserad av kultur, kommunal påverkan eller studentkårens styrelsearbete? Olika uppdrag finns såväl inom evenemang, högskolepolitik, ekonomi som internationella ärenden. Ta en titt på tidtabellen, de lediga uppdragen och tidigare frivilligas berättelser på adressen ayy.fi/stop. Följ också AUS information på Facebook!

2. Förråd för föreningar kan sökas

Tilldelningsprocessen för lokaler som hyrs ut permanent till föreningar uppdaterades för första gången i början av år 2014. I fortsättningen meddelas i föreningsbrevet om lokaler som är eller blir lediga, varefter föreningarna kan ansöka om att hyra dem. Lokalerna tilldelas med hjälp av poängsättningsmodellen för lokaler som hyrs ut till föreningarna.

Det är dags för en ny ansökningsomgång till lediga lokaler. Denna gång erbjuds enbart förråd, som kan sökas med en elektronisk ansökningsblankett: https://lomake.ayy.fi/hallinto/forrad-ansokningsblankett/

Lokalerna som nu kan sökas och deras ytor kan granskas i samband med att man fyller i ansökningsblanketterna.

Tidtabellen för ansökningen är följande:
Ansökningsblanketten är öppen fre 9.10 kl 00.00 – fre 23.10 kl 15.00.
AUS lokalkommitté behandlar de inkomna ansökningarna vecka 44-45. AUS styrelse beslutar om beviljandet av lokalerna till föreningar utgående från lokalkommitténs förslag vecka 46.
Vi försöker ingå avtalen om lokalerna så snabbt som möjligt efter att besluten fattats. Hyresavtalen gäller tills vidare om man inte kommer överens om annat.

OBS! Endast ansökningar som inkommit genom ovannämnda blanketter beaktas. Förfrågningar som kommit tidigare via e-post eller försenade ansökningar beaktas inte.

Mer information: förvaltningschef Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

3. Talkogäng efterlyses för att marknadsföra husmötena

AUS efterlyser ett talkogäng för att dela ut material med anknytning till bostädernas husmöten. Uppgiften är att dela ut mötesinbjudningar och informationslappar om förtroendeuppdrag till alla cirka 2600 bostäder. Dessutom hänger talkogänget upp affischer om husmötena. Ersättning för resekostnader eller kilometerersättning betalas för resorna mellan fastigheterna. Vid behov kan även AUS bilar användas.

Om din förening eller ditt kompisgäng är intresserade, ta kontakt på adressen heikki.pulkkinen@ayy.fi senast 18.10. Meddela med vilket gäng ni vill genomföra projektet och föreslå ett pris för uppdraget.

4. Följ AUS i sociala medier

Har du missat AUS närvaro på sociala medier?

Följ AUS
-på Facebook https://www.facebook.com/ylioppilaskunta
– På Twitter: @AYY_FI, https://twitter.com/AYY_FI
– på Instagram: @AYY_FI, https://instagram.com/ayy_fi/

 

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?
Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet@ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk. Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, tfn 050 520 9442).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *