Föreningsbrev vecka 46/2015

Det här är AUS föreningsbrev vecka 46/2015.

Om du vill få AUS föreningsbrev till din e-post kan du beställa det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Delegationsvalet är avklarat och de nya medlemmarna inleder snart sitt arbete: /vaalit/?lang=sv. Än hinner du söka AUS frivilliguppdrag på adressen /stop/sv/, och rekryteringskvällen 10.11 är en fin chans att höra mer om dem! Vecka 46 öppnas också hallopedansökningen på adressen https://www.halloped.fi/sv.

Nyhetsbrevets innehåll
1. AUS vill ha dig – rekryteringskväll för frivilliga 10.11!
2. AUS modellstadgar för föreningar har uppdaterats

1. AUS vill ha dig – rekryteringskväll för frivilliga 10.11!

Fester, intressebevakning, traditioner, samarbetsföretag – AUS frivilligrekrytering har startat på adressen /stop/sv/. Men vad är det du kan syssla med inom AUS? Kom och lyssna till de frivilligas egna erfarenheter på AUS tisdag 10.11 i Vardagsrummet Elisa kl. 17! Det blir sköna samtal och chans att ställa frågor om olika uppdrag. Vi bjuder också på tilltugg. We want YOU!

https://www.facebook.com/events/1610603845871903/

2. AUS modellstadgar för föreningar har uppdaterats

AUS modellstadgar för föreningar har uppdaterats för att stämma överens med det nya föreningsreglementet. Ändringarna gäller enbart kommentarerna till stadgarna. Modellstadgarna finns på adressen: /wp-content/uploads/Modellstadgar_20151104_kommenterad.pdf

Mer information: förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo, ahto.harmo@ayy.fi

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?
Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet@ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk.
Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, tfn 050 520 9442).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *