AUS söker projektsekreterare för campusutveckling

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 15 000 studerande. AUS finns på tre campus och huvudkontoret ligger i Otnäs. Sammanlagt sysselsätter AUS cirka 50 personer. På universitetsfältet är AUS en ung och innovativ aktör som erbjuder möjligheter att förverkliga egna idéer och utarbeta nya lösningar. AUS är ett offentligrättsligt samfund och en koncern som förutom studentkåren omfattar fastighets- och servicebolag.

AUS är en betydande hyresvärd med sammanlagt 3100 hyresbostäder och målet att bygga ett betydande antal nya bostäder under de kommande åren.

AUS stödfunktioner har centrerats till Aalto-universitetets campusområde i Otnäs, där vårt stödteam nu söker en

PROJEKTSEKRETERARE FÖR CAMPUSUTVECKLING

för anställning på viss tid.

Projektsekreterarens uppgift är att i samarbete med fastighetsväsendet leda projekt inom beredningen av den framtida fastighetsutvecklingen. Arbetet anknyter till planläggning och främjande av fastighetsprojekt. En central uppgift är arbetet med AUS nya fastighetsstrategi.

För att kunna sköta arbetet framgångsrikt bör den som väljs behärska planläggningens och fastighetsbranschens grunder. Erfarenhet av projekthantering är också en fördel. Uppgiften förutsätter förmåga att ta initiativ och fullfölja ärenden. Uppgiften förutsätter också tillräckliga språkkunskaper (kunskaper i engelska nödvändiga, i svenska till fördel).

Vi uppskattar ett utvecklande och inspirerande grepp, förmåga till lagarbete, kännedom om studentkårsverksamheten samt en vilja att arbeta aktivt och konstruktivt. Erfarenhet av kommunalt påverkansarbete är en fördel.

 

Uppgiften är tidsbegränsad från februari 2016 (eller enligt överenskommelse) cirka 1,5 år framåt. Ekonomichefen är närmaste chef för den som rekryteras. Anställningen är på deltid med en arbetstid på 20–25 timmar i veckan enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt studentkårernas kollektivavtal.

Vi erbjuder ett mångsidigt arbete inom fastighetsprojekt i en inspirerande arbetsgemenskap för en expert med beredskap att utvecklas.

Välkommen med i en tid av förändring på Otnäs campus!

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning skickas senast 30.1.2016 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram. Mer information om uppdraget ger ekonomichef Reija Väätäinen, reija.vaatainen@ayy.fi eller tfn 040 7095900.

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi.