Föreningsbrev vecka 3/2016

Det här är AUS föreningsbrev vecka 3/2016.

God fortsättning på det nya året! Detta är årets första föreningsbrev.

Nyhetsbrevets innehåll
1. AUS organisationssektor år 2016
2. TTER:s första ansökningsomgång för 2016 pågår!
3. Hämta föreningens post från AUS postfack
4. Kom ihåg att lägga till dina evenemang på AUS webbplats
5. AUS 6:e årsfest 14.5.16 – Save the date!

1. AUS organisationssektor år 2016

Ilkka Särkiö är den styrelsemedlem som ansvarar för AUS organisationsfrågor år 2016. Förutom föreningarna ansvarar Särkiö för företagsrelationerna. Ahto Harmo fortsätter som AUS förenings- och kommunikationssakkunniga. Organisationssektorns kontaktadress är även i fortsättningen jarjestoasiat@ayy.fi. IT-supporten nås på adressen tietotekniikka@ayy.fi.

2. TTER:s första ansökningsomgång för 2016 pågår!

TTE-fondens första ansökningsomgång för 2016 har öppnats. Fonden kan bevilja bidrag till alla AUS-medlemmar och samfund i anslutning till studentkåren. TTE-fonden stöder verksamhet som siktar mot stjärnorna, engagerar andra, hörs och syns.

Det finns två sätt att söka bidrag: ansökningsomgångarna som ordnas cirka tre gånger om året och den fortlöpande ansökningstiden under terminerna. Under den fortlöpande ansökningsperioden kan du söka bidrag på högst 2000€, medan projektbidragen under de egentliga ansökningsomgångarna inte har någon övre gräns.

Ansökningstiden för den första omgången år 2015 går ut söndag 24.1.2015 kl 23.59. På fondens webbplats finns instruktioner för ansökningen och dess bilagor: http://tter.ayy.fi/. Bidraget söks med en webblankett som finns på adressen https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Ansökningstiderna för alla omgångar våren 2016 och annan information finns på TTE-fondens webbplats http://tter.ayy.fi/ Kolla också Facebooksidan på adressen http://facebook.com/tterahasto.

3. Hämta föreningens post från AUS postfack

AUS postfack för föreningarna sväller över av post. Kom och hämta din förenings post så följande utdelning ryms i rätt fack!

4. Kom ihåg att lägga till dina evenemang på AUS webbplats

De nya studerande som inleder sina studier i januari har anlänt. Hög tid alltså att lägga till föreningens evenemang i AUS kalender. Eventuella problem kan rapporteras till adressen jarjestoasiat@ayy.fi.

5. AUS 6:e årsfest 14.5.16 – Save the date!

Påminnelse: AUS årsfest firas i fortsättningen i maj på en lördag som infaller nära Floradagen. AUS styrelse fattade beslutet om den nya tidpunkten för studentkårens årsfest i fjol. I år ordnas den 6:e årsfesten alltså den 14 maj och årsfestbrunchen följande dag. Mer information: Årsfestkommitténs ordförande Sanna Unkuri, sanna.unkuri@ayy.fi.

 

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?

Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet@ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk.
Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, tfn 050 520 9442).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *