AUS föreslår Jimmy Nylund för FSF-styrelsen 2017

Aalto-universitetets studentkår
Meddelande 23.9.2016
För omedelbar publicering

Aalto-universitetets studentkår AUS föreslår Jimmy Nylund för styrelsen för Finlands studentkårers förbund 2017. Nylund är 26 år gammal och studerar maskinteknik. I år har han suttit i AUS styrelse. Där har han ansvarat för högskole- och socialpolitik, och har alltså erfarenhet av hela intressebevakningens breda spektrum. Tidigare har Nylund varit intressebevakare i styrelsen för Teknologföreningen, den svenskspråkiga nationen vid Aalto-universitetet.

”Jimmy är en skicklig intressebevakare med ett brett kunnande och effektivt arbetssätt som även FSF skulle dra nytta av. I år har han på ett förstklassigt sätt skött många ärendehelheter särskilt inom intressebevakningen på riksnivå” säger AUS styrelseordförande Milja Asikainen.

”Nästa år hoppas jag att FSF ska vara en närstående och lättillgänglig organisation både för studentkårernas styrelser och för deras delegationer. I FSF:s styrelse skulle jag ännu mer än hittills kunna påverka samhället och förändra det i en bättre riktning. Jag är säker på att min passion, erfarenhet och sakkunskap skulle passa utmärkt i FSF:s styrelse” säger Jimmy Nylund.

FSF väljer styrelse för år 2017 på sitt förbundsmöte i Korpilampi i Esbo 18–19 november. FSF representerar Finlands universitetsstuderande på riksnivå och tar ställning i utbildningspolitiska, socialpolitiska och internationella frågor.

Mer information:
Jimmy Nylund, jimmy.nylund@ayy.fi, 050 520 9427
AUS styrelseordförande Milja Asikainen, milja.asikainen@ayy.fi, 050 520 9420

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *