Föreningsbrev vecka 40/2016

Om du vill få AUS föreningsbrev till din e-post kan du beställa det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Det här är AUS föreningsbrev vecka 40/2016.

Sista chansen att svara på enkäten om föreningarnas utbildningsönskemål! Tiden går ut i slutet på 6.10! Vi hoppas på svar från föreningar som verkar på alla campus. Blanketten finns på adressen https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/.

Tempaus närmar sig och din förening kan ordna program på Tempauskryssningen (läs mer under punkt 2).

Kommande evenemang och viktiga datum för föreningar och föreningsfunktionärer.

6.10: Enkäten om utbildningsönskemål stängs: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/
8.12: AUS föreningsutbildning, Design Factory

Nyhetsbrevets innehåll

  1. Enkät till föreningarna om utbildningsönskemål DL 6.10!
  2. Ordna program på Tempauskryssningen
  3. Föreningserbjudande för konsert med Retuperän WBK och Polyteknikernas kör lör 29.10.2016


  1. Enkät till föreningarna om utbildningsönskemål DL 6.10!

Den 8 december ordnar AUS sin föreningsutbildning på Design Factory och vi börjar snart planera utbildningen. Vi hoppas att så många föreningar som möjligt svarar på enkäten om utbildningsönskemål, som ska hjälpa oss planera föreningsutbildningen och eventuella särskilda utbildningar.  Svarstiden går ut 6.10 och bland alla som svarat lottar vi ut en gratis bokning (senast 31.5.2017) av Tietobastun i Otnäs eller bastun och kabinettet på Vasagatan. Observera att bokningarna för den period som inleds 9.1.2017 kan göras först efter lokalhamstringen, men gratisbokningen kan också utnyttjas i hamstringen. Mer info om lokalhamstringen kommer senare.

Länk till enkäten: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/

 

  1. Ordna program på Tempauskryssningen

Vi söker programansvariga för Tempauskryssningen som avgår 2.11. Det är fråga om en 22-timmarskryssning med Baltic Queen till Tallinn som börjar på onsdag 2.11 kl. 18.30 och slutar följande dag kl. 16.00.

Vi efterlyser föreningar som kan ordna underhållande program i de allmänna utrymmena på båten i början av kvällen cirka kl. 19–22. I gengäld bjuder vi på kryssningsbiljetter för 4 personer och givetvis möjligheten att presentera föreningens verksamhet för kryssningsgästerna.

Om er förening är intresserad kan ni skicka e-post till adressen marko.laakso[ä]aalto.fi senast på fredag 7.10.

Mer information om Tempaus: https://tempaus.fi/

 

  1. Föreningserbjudande för konsert med Retuperän WBK och Polyteknikernas kör lör 29.10.2016

Retuperän WBK och Polyteknikernas kör ordnar tidernas första gemensamma konsert i Musikhuset på lördag 29.10 kl. 13 & 17. Ett utomordentligt underhållande kulturpaket utlovas. En hel manskör och en kemiskt förstärkt hornseptett i skön samklang är en gripande upplevelse och skiljer sig betydligt från de serenader och nattliga blåstoner som Smökki och andra festlokaler bjudit på. (Mer information om konserten: https://www.facebook.com/events/1189701384374515/ )

Vi erbjuder alla föreningar möjligheten att beställa biljetter direkt från oss till konserterna i Musikhuset och Åbo. Det här betyder att ni får biljetterna utan expeditionsavgift (i Musikhuset 2,50–3,50 euro per biljett, som adderas till biljettpriset vid beställningar över internet) om ni beställer minst fem (5) biljetter åt gången. Vid gruppbeställningar gör vi vårt bästa för att ni ska få bästa möjliga platser så nära varandra som möjligt. Konsertbiljetterna är billiga. För endast 15 euro kan studenterna njuta av kulturens pärlor. Prislistan för äldre vetenskapsidkare passar även magisterns portmonnä då priserna startar vid 30 euro. De bästa platserna i konsertsalen kostar 40 och 65 euro.

Om ni blev intresserade eller har frågor, ta kontakt på adressen jori.jamsa[ä]aalto.fi eller rwbk[ä]rwbk.fi . Av logistiska skäl vill vi ha beställningarna senast på onsdag 19.10. Säg till om tidsfristen ställer till med problem för er. Vi informerar om leveransen/avhämtningen av biljetterna i samband med beställningen.

 

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?

Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet@ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk.

Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, tfn 050 520 9442).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *