Annu Komulainen AUS nya intressebevakningssakkunniga

Pressmeddelande
AUS
16.12.2016
Får publiceras

Samhällspolitikstuderande Annu Komulainen har valts till vikarie för den intressebevakningssakkunniga vid Aalto-universitetets studentkår.

I år har Komulainen arbetat med socialpolitik i styrelsen för Finlands studentkårers förbund. Hon har ansvarat för utkomst, miljö, välfärd, jämställdhet och språkfrågor.  Komulainen är vikarie för Elli-Noora Kaurila under hennes studieledighet 1.1.2017 – 31.7.2017.

”Det är med oerhörd iver jag tar itu med intressebevakningen i AUS inspirerande gemenskap.  Det är fint att få utnyttja mina år av socialpolitisk erfarenhet i arbetet inom Aalto-universitetets studentkår. Jag ser fram emot att börja jobba i Otnäs efter årsskiftet!” säger Komulainen.

Arbetet som intressebevakningssakkunnig i AUS omfattar till exempel uppgifter med anknytning till nya studerande, studenternas utkomst, studenternas hälsovård och jämställdhetsfrågor samt projekt i anslutning till studieförmågan.

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för Aalto-universitetets cirka 15 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

Mer information: Generalsekreterare Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi tfn 050 520 9415

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *