Nya ansikten hos AUS: informatör och varumärkessamordnare

Pressmeddelande

AUS

01.03.2017

Får publiceras

 

AUS kommunikationsteam har genomgått en del förändringar i början av året. En egen samordnare har anställts för att se över varumärket och informatören har fått en vikarie.

Från och med slutet av februari sköter Katarina Vesikko informatörens uppgifter. Vesikko är politices magister i ämnet kommunikation vid Helsingfors universitet och har arbetat med kommunikation i den offentliga förvaltningen. Dessutom har hon studerat mediefostran, film- och tv-forskning, genusvetenskap, översättning av ryska och Aaltos magisterprogram Magazine Design.

”Jag anser att kommunikationen ska tjäna människan, i det här fallet studenten. Därför försöker jag mitt bästa för att också studentkårens kommunikation ska vara så öppen, tillgänglig och inkluderande som möjligt. Jag anser att det här lyckas bäst genom en ömsesidig dialog – ring, tweeta eller kom gärna på besök så gör vi vårt bästa tillsammans!”

Under våren kommer också varumärkessamordnaren Henrik Lähdesniemi att arbeta på AUS. Han har tidigare deltagit i varumärkesreformerna vid KY och ämnesföreningen Aalto Marketing Society.

”Jag har arbetat mycket med gemenskapens varumärken. Att se över AUS varumärke är en naturlig fortsättning på det arbetet som jag tar mig an med stor passion och lämpligt allvar!”

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för Aalto-universitetets cirka 15 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

 

Mer information:

Generalsekreterare Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi tfn 050 520 9415

Informatör Katarina Vesikko, katarina.vesikko@ayy.fi tfn 050 520 9440

Varumärkessamordnare Henrik Lähdesniemi, henrik.lahdesniemi@ayy.fi tfn 050 4014737

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *