AUS och Avain Yhtiöt inleder samarbete – Otstranden får Avain Bastu

Meddelande
AUS
19.5.2017
Får publiceras

Aalto-universitetets studentkår AUS och Avain Yhtiöt börjar samarbeta i juni 2017. ”Syftet med samarbetet är att förbättra AUS-medlemmarnas kunskaper om Avain Yhtiöts verksamhet och öka Avain Yhtiöts synlighet i Aaltogemenskapen”, säger Otto Bergius, AUS samordnare för företagsrelationer.

Avain Yhtiöt betonar samhällsansvaret i sin verksamhet.

”Vi vill agera öppet och i genuin växelverkan med våra intressentgrupper och vi beaktar verksamhetens sociala, ekonomiska och miljörelaterade effekter” säger vd Perttu Liukku, och tillägger:

”Samarbetet med AUS stöder våra mål på ett bra sätt och ger oss möjligheten att stödja unga i deras studier och förberedelser för arbetslivet”.

AUS och Avain Yhtiöts samarbete kommer att synas i AUS medier, till exempel i bloggen och det tryckta materialet. AUS kommer att producera innehåll för Avain Yhtiöts webbplats.

Den största och mest synliga samarbetsformen är en representationslokal vid namn Avain Bastun i AUS fastighet vid Otstranden. Avain Bastun kommer att kunna användas som tidigare, men i fortsättningen kommer också evenemang i samarbete med Avain Yhtiöt att ordnas i lokalen. Dessutom ska lokalen inredas så att den avspeglar samarbetspartnern.

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för Aalto-universitetets cirka 15 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor. Dessutom erbjuder AUS många olika tjänster såsom bostäder och lokaler som både medlemmarna och externa aktörer kan hyra.

AVAIN Yhtiöt är en koncern som består av sex tillförlitliga och ansvarsfulla bolag. Dessa bolag har i uppgift att bygga en fungerande och trygg livsmiljö och utveckla boendets och byggandets kvalitet både med tanke på invånare och miljö.

 

Mer information:

Samordnaren för företagsrelationer Otto Bergius / otto.bergius (at) ayy.fi / 050 520 9422

Styrelsemedlemmen med ansvar för företagsrelationer Pyry Huhtanen / pyry.huhtanen (at) ayy.fi / 050 520 9436

Avain Yhtiöt VD Perttu Liukku / perttu.liukku (at) avainyhtiot.fi / 050 66 169

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *