Föreningsbrev 23/2017

Om du vill få AUS föreningsbrev till din e-post kan du beställa det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Det här är AUS föreningsbrev vecka 23/2017

OBS! Den 9 juni utkommer föreningsbrevet för sista gången före sommarpausen. Höstens första föreningsbrev utkommer 21.8.

Kommande evenemang och viktiga datum för föreningar och föreningsfunktionärer.

22.5 kl. 12.00 – 5.6 kl. 12.00: Efterhandsanmälningar kan lämnas in i tjänsten TAHLO: https://tahlo.ayy.fi/ (se 1)
8.9: Läsårsinvigning
28.11: AUS föreningsutbildning, Design Factory

Nyhetsbrevets innehåll

  1. Verksamhetsbidragen 2017 och saknade föreningsanmälningar DL 5.6 kl 12.00
  2. SAVE THE DATE! AUS föreningsutbildning 28.11.2017

 

  1. Verksamhetsbidragen 2017 och saknade föreningsanmälningar DL 5.6 kl 12.00

Verksamhetsbidragen för år 2017 har beviljats och summorna publicerats på adressen /sv/foreningar/tjanster/verksamhetsbidrag/verksamhetsbidrag-2017/

Verksamhetsbidragen betalas ut genast när alla villkor för bidraget uppfyllts. För största delen av föreningarna har en betalningsorder utfärdats för det konto som uppgetts i tjänsten TAHLO.

Om föreningens profil på AUS webbplats är bristfällig eller det finns några andra oklarheter har vi kontaktat föreningen direkt. Enligt anvisningarna inför ansökningsomgången ska profilen vara uppdaterad för att verksamhetsbidraget ska kunna betalas ut.  Vi har kontaktat föreningen separat när det gäller bilagor som fått tilläggstid, och bilagorna ska lämnas in enligt anvisning före verksamhetsbidraget kan betalas ut. Vi har också kontaktat föreningarna separat om andra hinder för utbetalningen, t.ex. stadgar som saknas.

Föreningar som ännu inte lämnat in sin föreningsanmälan för 2017 ska göra det senast 5.6 kl. 12.00 på adressen https://tahlo.ayy.fi/. Det går inte längre att ansöka om verksamhetsbidrag. Om en förening missat tidsfristen för anmälningen två år i rad kan den strykas helt ur studentkårens föreningsregister.

 

  1. SAVE THE DATE! AUS föreningsutbildning 28.11.2017

AUS föreningsutbildning ordnas 28.11 i Design Factory i Otnäs. Utbildningen ordnas på finska.

Mer information om program och anmälning kommer senare. Men notera datumet i föreningens kalender redan i dag!

Önskemål gällande utbildningen kan skickas till studentkårens organisationssektor på adressen jarjestoasiat@ayy.fi.

 

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?

Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet at ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk.

Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo (ahto.harmo at ayy.fi, tfn 050 520 9442).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *