AUS söker designer för studentkårens nya visuella profil

Uppdrag

Aalto-universitetets studentkår söker en grafisk designer för att förnya AUS visuella profil. AUS vill ha en enhetlig, övergripande visuell profil som avspeglar AUS och medlemmarnas värld. Profilen ska vara tidlös och flexibel för att kunna användas i alla situationer från webbplatser till presentationsmallar, från kontorsinredning till gemensamma utrymmen i bostadsfastigheter.

Arbetet är projektbaserat och uppgiften är att ta fram och verkställa den nya visuella profilen samt en anvisning som kan användas för att upprätthålla en konsekvent visuell profil även i framtiden. Projektet pågår i cirka 3 månader.

Om du är intresserad och vill göra Aalto-universitetets studentkår ännu bättre ska du skicka oss din eller ditt teams meritförteckning och portfolio samt en fritt formulerad ansökan. I ansökan kan du ange din tidigare erfarenhet av motsvarande projekt eller motiveringen till att du vill arbeta med just AUS visuella profil.

Ansökningstiden går ut den 19 juli och avsikten är att välja designer så snabbt som möjligt efter det. Vi kontaktar de sökande inom några dagar efter att ansökningarna lämnats in. Vi skickar en inbjudan till intervju till de utvalda personerna eller teamen och ber om en offert. I det sammanhanget ger vi också närmare information om vad projektet kommer att omfatta. Designern väljs utifrån intervjuer, offerter, arbetsprover och lämplighet.

Skicka CV, portfolio och ansökan före 19.7 till projektsamordnare Henrik Lähdesniemi
henrik.lahdesniemi@ayy.fi

Vi önskar att den/de valda kan inleda arbetet så snart som möjligt efter att de utsetts till uppdraget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *