AUS utredar förfalskade biljetter på Aalto Afterparty 2017 evenemanget

Det har kommit till AUS kännedom att förfalskade biljetter och armband sålts till evenemanget Aalto Afterparty 2017 som ordnades den 8 september 2017. Fallen upptäcktes i biljettkontrollen vid ingången. På grund av säkerhetsföreskrifterna kunde vi tyvärr inte släppa in de personer som innehade biljetterna i fråga.

AUS beklagar det skedda och den besvikelse som situationen orsakat. Vi hoppas också att den eller de som sålt biljetterna förstår att deras agerande var både juridiskt och moraliskt förkastligt.

Till följd av detta har AUS ändrat sin praxis för försäljning och distribution av biljetter och armband. Vi hoppas också att personer som köper biljetter i andra hand är på sin vakt och köper biljetten direkt genom biljettförsäljningen eller någon de känner och vid behov kan identifiera.

Vi utreder fallen i samarbete med Aalto-universitetets säkerhetstjänst och polisen i Västra Nyland. Om du vet något om saken eller själv har köpt en biljett som konstaterats eller som du misstänker vara förfalskad ber vi dig kontakta i första hand producenten Niina Palm  (niina.palm@ayy.fi).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *