AUS söker grafisk designer till sitt kommunikationsteam

Sök ett jobb där du får skapa mångsidigt visuellt innehåll för frivilligverksamhet, evenemang, intressebevakning och andra tjänster som studentkåren erbjuder!

I den grafiska designerns uppgifter ingår design och ombrytning av AUS publikationer. I praktiken har det handlat om olika affischer samt årsberättelsen. På webben gör grafikern banners för Facebook och webbplatsen samt en del av inläggen på Facebook och Instagram. Arbetet omfattar också mindre projekt som visitkort, inbjudningar och andra löpande ärenden.

År 2018 får AUS en ny visuell profil som tillämpas utifrån en BrandBook, vilket gör det lättare att upprätthålla en enhetlig profil. Du får ändå utveckla den grafiska profilen och ge din kreativitet utlopp till exempel när det gäller olika evenemang och deras visuella utseende. Du arbetar med programvaran Adobe CS, och ditt arbete underlättas av en prenumeration på bildbanken Shutterstock.

En absolut förutsättning för att du ska kunna söka befattningen är att du behärskar grafisk design och ombrytning på professionell nivå. Kunskaper i illustration och fotografering är meriter, liksom även kunskaper i videofilmning och videoklippning. Vi önskar att du självständigt kan hantera projekt och prioritera din arbetstid. Du ska ha goda kommunikationsfärdigheter både på finska och engelska. Kunskaper i svenska är en merit.

Arbetet för studentkåren kräver entusiasm, effektivitet och tidvis också flexibilitet vad gäller arbetstiderna. Det är en fördel att känna Aalto-gemenskapen eftersom det underlättar planeringen av visuella element. Du arbetar i ett team tillsammans med AUS informatör och kommunikationssakkunniga, som handleder, sparrar och bollar idéer med grafikern.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid (20 h/vecka). Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för studentkårer (lönegrupp II, med beaktande av eventuella tillägg för utbildning och erfarenhet). Den person som utses för uppdraget kan ansöka om en av studentkårens bostäder. AUS huvudkontor finns i Otnäs i Esbo och har goda trafikförbindelser.

Under ansökningsprocessen kommer vi att kontakta de referenspersoner som de sökande som går vidare har uppgett. Uppge kontaktuppgifterna i din meritförteckning eller ansökan redan i ansökningsskedet.

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning skickas senast fredagen den 20 oktober 2017 kl. 12 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram. Vi försöker ordna intervjuerna fredagen den 3 november och måndagen den 6 november. Vi meddelar om valet så snart som möjligt efter intervjuerna.

Mer information om befattningen ger informatör Katarina Vesikko (katarina.vesikko (a) ayy.fi, 0505209440) och generalsekreterare Niko Ferm (niko.ferm (a) ayy.fi, 0505209415).

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi. 

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 15 000 studerande. Sammanlagt sysselsätter AUS cirka 50 personer och inom studentkåren verkar hundratals frivilliga och föreningar. På universitetsfältet är AUS en ung och innovativ aktör som erbjuder möjligheter att förverkliga egna idéer och utforma nya lösningar. Arbetsmiljön är ungdomlig och flexibel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *