Utlysning av uppgift som Aalto-universitetets administrations studeranderepresentant

Aalto-universitetets studentkår har på den 23.10.2017 bestämt att öppna ansökningen till Aalto-universitetets Examensnämnden för året 2018. Ansökningen är öppen för alla Aalto-universitetets studerande.

Ansökningen öppnas den 23.10.2017 kl. 13.00 och upphör den 5.11.2017 kl. 23.59, då ansökningarna måste vara inlämnade. Ansökningen sker elektroniskt. De elektroniska ansökningsformulären finns i adressen https://www.halloped.fi/fi Regelverket angående sökandet finns på Aalto-universitetets studentkårs rekryteringssidor för de frivilliga posterna i adressen /sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder/ .

Studentkåren måste välja presentationen från ekonomi, kunst och teknologi. Personer ska väljas på grund av:

  • motivation och hur man binda sig för året
  • färdig kandidatexamen

Det är fördel att

  • har vetenskap av examensnämnden
  • har makt examensarbete
  • har varit som studeranderepresentant
  • har varit aktiv i student förening

Informationen om de ansökandes namn och deras ansökaren överlåts till Aalto-universitetets studentkårs särställda föreningars förfogande. Informationen används som en lista rekommendationer i valet av studerandemedlemmar till administrationen av högskolan som föreningarna representerar.

Studentkåren önskar att sökandet väcker intresse bland så väl internationella examensstuderanden som representanter från olika högskolor och bland de båda könen. Förvaltningsorganens arbetsspråk är finska, om det i beskrivningen av organet inte nämns annat.

Aalto-universitetets studentkårs styrelse väljer personer att presentera till Universitetets kommitté för akademiska ärenden i november.

Otnäs 23.10.2017

 

Susanna Koistinen

sakkunnig, högskolepolitik

 

Ytterligare information: /sv/studentkar/intressebevakning/hallopeder

 

Susanna Koistinen

sakkunnig, högskolepolitik

susanna.koistinen@ayy.fi, +358 50 520 9438

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *