AUS valde styrelse för 2018 – Noora Vänttinen ordförande

Aalto-universitetets studentkår
Meddelande 29.11.2017
Får publiceras

 

Delegationen för Aalto-universitetets studentkår (AUS) valde en ny styrelse för år 2018 på sitt möte torsdagen den 30 november 2017. Till styrelseordförande valdes Noora Vänttinen, magisterstuderande vid högskolan för elektroteknik. År 2017 har hon suttit i AUS styrelse med ansvar för kommunikationen, varumärket, museet och arkivet. Tidigare har Vänttinen varit aktiv bland annat i projektet Tempaus 2016.

 

AUS-styrelsens övriga nio (9) medlemmar är:

Tapio Hautamäki, SCI

Mikael Liimatainen, ELEC

Suvi Vendelin, ARTS

Emma Savela, ARTS

Lauri Seppäläinen, SCI

Noora Tanska, SCI

Hilja Korhonen, CHEM

Mikhael Koufos, BIZ

Julius Luukkanen, SCI

 

Under det kommande året kommer bland annat ARTS-studenternas flytt till Otnäs, planeringen av studentcentrumet och studenternas välbefinnanade att stå i fokus för AUS verksamhet. ”Det blir ett samarbetsår då vi bygger upp grunden för en ännu mer enhetlig Aaltogemenskap”, säger styrelseordförande Noora Vänttinen.

Styrelsens mandatperiod börjar i januari och omfattar ett kalenderår. Den nya styrelsen konstituerar sig på sitt första möte. Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för cirka 15 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

 

Mer information:

Noora Vänttinen, styrelseordförande, noora.vanttinen@ayy.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *