Studiekort uppdateras och priser förändras

Ny version av Frank App, appen som innehåller Franks digitala studiekort, är nu tillgänglig, och studiekortpriser förändrades den 1 augusti. Läs mer om olika studiekortalternativ och priser här.

Här finns några svar till vanliga frågor om den nya Frank Appen.

Varför måste jag registrera mig till den nya Frank Appen igen?

Den nya versionen kommer att be dig att registrera dig eller logga in med dina uppgifter till webbtjänsten student.frank.fi, även om du tidigare har använt Frank App. Detta beror på att Frank lämnar helt den gamla appen och kombinerar alla digitala tjänster till en enda serviceupplevelse med webbtjänsten student.frank.fi.

OBS! Du måste vara närvarande för den aktuella akademiska terminen för att kunna använda den nya Frank Appen. Det innebär att appen inte kan validera studentstatus för studerande som inte längre är närvarande vid registrering.

Om du just nu avslutar dina studier och inte kommer att vara närvarande för nästa akademiska perioden kan du fortsätta använda den gamla versionen av Frank App fram till slutet av augusti. Efter det kommer den gamla versionen inte längre att stödjas.

Var finns min digitala studiekort?

Den nya appen öppnar upp till de senaste rabatterna och annan relevant information, men oroa dig inte: ditt digitala studiekort är bara ett svep bort eller en enkel tryckning från den nedre navigeringen.

Flera frågor?

Hitta svar till vanliga frågor här: www.frank.fi/sv/faq

Om FAQ-sektionen hjälper dig inte, kontakta info@frank.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *