Inskriptionsceremonin och Aalto Party

1.9.2015 13:00—20:00

Alla inom Aalto-gemenskapen, såväl studerande som personal, är välkomna att delta i inskriptionen som inviger läsåret.

Enligt den akademiska traditionen invigs inskriptionen med en procession, som leder festfolket in i festsalen där den traditionella invigningen äger rum med festtal och överraskningsnummer.

Det finns begränsat med platser, vänligen anmäl dig genom länken nedan.
Studerande anmälning till inskriptionsceremonin, https://eage.aalto.fi/?fs%2Fsv%2FStudents_2015 DL 28.8
Anmälning till inskriptionsceremonin, https://eage.aalto.fi/?fs%2Fsv%2FFaculty_staff_2015 DL 28.8

Efter inskriptionen förflyttar sig festfolket till Alvarsplatsen där tusentals aaltoiter ansluter sig till festligheterna för att fira Aalto Party. Partyt inleds den traditionella dragkampen mellan Aalto-universitetets studentkår och universitetets ledning. De festivalliknade arrangemangen fortsätter med smaklig mat, ypperligt sällskap och musik och underhållning framförda av flertalet artister på festivalscenen. Under Aalto Party kan du bekanta dig med föreningar och gillen som visar vad allt gemenskapen har att erbjuda dig under dina studier. Med ditt egna bingokort hittar du säkert något nytt att pröva på!

Dessutom kommer Aalto Party att vara stället där KY Entry, Kauppis kandidaternas flytt till Otnäs, kulminerar i ett storslaget spektakel!

Missa inte detta party – en dag då alla professorer, personal och studeranden träffas i samma park. Det här blir en briljant början på läsåret 2015–2016!

Anmälning till Aalto Party: https://eage.aalto.fi/?fs%2Fsv%2F2015_Aalto_Party