Mosaics Café Lingua

31.3.2015 18:00—22:00

Café Lingua – Magiskt mysterium
Är dina språkkunskaper lite rostiga? Vill du lära dig att tala som en modersmålstalare eller bara snacka med en internationell grupp? Om du svarade “Ja”, är Café Lingua absolut för dig. En gång i månaden blir en av lokaler i Otnäs ett mysigt språkcafé, Café Lingua. Varje café har ett unikt tema.

Café Lingua är ett flerspråkigt evenemang som går ut på att människor intresserade av ett visst språk samlas kring ett bord och övar på det tillsammans med människor som talar det som modersmål. Idén är att tala olika språk i små grupper, träffa människor, lära känna nya kulturer och dricka en kopp kaffe eller något annat! Leta upp ett bord med ett språk du gillar när du anländer till caféet eller skaffa ett eget bord! Du är välkommen oavsett vilket språk du vill tala och hur bra du talar det.

Var beredd att träffa andra häxor och trollkarlar hos vårens fjärde Café Lingua: Mosaic inbjuder dig till en magisk kväll i OK20 i Otaniemi på den 31 mars. Dörrarna öppnas klockan 18, så kom i tid och njuta av senaste legender och våra smakiga trolldrycker.

VAD: Café Lingua – Magiskt mysterium
NÄR: Tissdag, 31 mars, klockan 18-
VAR: Otsvängen 20, Otnäs
HUR MYCKET: Ingenting!
VARFÖR: För trollformlernas och häxornas skull!

Mosaic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *