Mosaics Running Dinner

Otaniemi
13.4.2015 19:00—23:59

Mosaics Running Dinner

Running Dinner är ett evenemang, som innehåller gastronomi, nya vänner och en afterparty. Nu har du en chans att njuta av tre rätter för priset av en medan du träffar 12 nya och häftiga människor! Deltagarna lagar en rätt, antingen en förrätt, huvudrätt eller dessert, i lag med två personer i varje lag. Sen fördelar de sin rätt med två andra lag och äter resten av middagen hos andra deltagare. Evenemanget är gratis men varje lag bör använda cirka 16 € till sin rätt.

Running Dinner fungerar så här:

  1. Anmäla ditt lag.
  2. Du kommer att få en e-post med anvisning om den rätt ditt lag ska laga (t.ex. dessert). Det är tillrådlig att förbereda ens rätt på förhand. Du ska också få adresser av två andra lag (för- och huvudrättlag) och kvällens tidtabell.
  3. När evenemanget börjar, gå till den första adressen. Där träffar ni två andra lag.
  4. Efter förrätten fortsätter ni till den följande adressen. Igen, ni träffar fyra nya människor och njuter av en läcker rätt. Sen, gå hem och servera din dessert!
  5. Efter desserten gå till afterparty på Otakaari. Där kan ni träffa era nya vänner och berätta om ert äventyr.

Om ni inte kan delta, kontakta oss så snabbt som möjligt. Om något går på tok, det finns en lounge i Otakaari 20 var Mosaic serverar smaklig mat och sympati. För snabba övergångar är evenemanget begränsad till Otnäs.

  • VAD: Mosaics Running Dinner
  • NÄR: Måndag, 13 April, klockan 19-
  • VAR: Middag i Otnäs, afterparty på Otakaari 20
  • PRIS: Gratis, 16€/lag för maten
  • VARFÖR: En häftig middag med åtminstone 12 stjärnor!
  • ANMÄLNING: https://lomake.ayy.fi/mosaic/running-dinner/
Mosaic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *